LUKASOV SIN UHVAĆEN U MRAKU: Nakon priče o veridbi, Andreja smo zatekli kako radi OVO! (VIDEO)

Autor:

Zabava

01.09.2021

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin Ace Lukasa pre dva dana je šokirao javnost kada se pojavila vest da se verio, a sada je uhvaćen da sa devojkom u mraku radi ovo!

Republika

Foto: Instagram printscreen

Nakon vesti o njegovoj veridbi, Lukasov sin uhvaćen sa verenicom u mraku!

Vest o veridbi sina Ace Lukasa odjeknula je kao bomba pre dva dana, nakon što se na Andrejevom instagram profilu našla slika njega i njegove devojke u jednom beogradskom restoranu koja je na sebi imala i emotikon prstena.

Andrej i njegova devojka Sonja već duže vreme su u vezi, ali je, kako smatra njegov otac, Aca Lukas, ipak prerano za brak.

- Ma ovo nema veze sa mozgom, kakva veridba? Još su mladi, kakva veridba, nema ništa od toga. Oni jesu zajedno već godinu ipo dve, ali za sada nema ništa od toga. Od jutros sam slom živaca dobio, svi živi me zvali povodom ove situacije, ja zovem sina i kažem mu: "Je*o te prsten, što ga stavi", on umro od smeha- rekao je Lukas tada.

Iako se njihova veridba nije desila, čini se da ovo dvoje mladih uživaju u ljubavi i posvećenosti jedno drugom, te su prolaznici danas mogli da ih vide kako zajedno šetaju psa.

Oni su uživali zajedno, a kako je to izgledalo možete videti u videu na početku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading