NAKON JADRANKE BARJAKTAROVIĆ DOŠAO JE RED I NA SEVERINU: Za ovu pevačicu traži se zabrana ulaska u Srbiju! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.09.2021

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Severina je na koncertu u Crnoj Gori pružila podršku Crnogorcima na štetu Srba, što je dovelo do opšteg bunta na društvenim mrežama!

Republika

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Traži se zabrana ulaska u Srbiju i za Severinu!

Pevačica Severina Vučković izazvala je veliku pažnju i ogorčenje kod korisnika društvenih medija iz Srbije kada je na nastupu u Crnoj Gori javno podržala Crnogorce, zbog čega su usledili mnogi komentari da Severini treba zabraniti ulazak u Srbiju, kao što se desilo i pevačici Jadranki Barjaktarović.

Republika

Foto: printscreen

Severina je dva puta bila udata za Srbina...

Naime, svoj poslednji koncert iz ove letnje turneje, Severina je ovekoviečila uz vesti da joj je sin vraćen, te je u toku izvođenja pesme, koju je njemu i posvetila, "Rođeno moje", očigledno, ponesena emocijama, uputila poruku crnogorskom narodu, što je naišlo na oštre kritike pojedinog dela naše javnosti.

Republika

Foto: printscreen

Ali Severina ne ceni dovoljno Srbiju!

- Samo mi se čuvajte, Crnogorci! Nemojte da vas neko dira! - glasno je rekla Severina okupljenim fanovima, što je izazvalo njihovo oduševljenje. Ipak, brojni tviteraši, pretežno iz Srbije, shvatili su ovu poruku u političkom kontekstu, usled napete situacije koja u poslednje vreme vlada između Srbije i Crne Gore.

Republika

Foto: printscreen

Zato se i Severini, kao i Jadranki Barjaktarević, treba zabraniti ulazak u Srbiju!

- Rampa i za nju u Srbiji. Nek peva u Crnoj Gori! Severina koji već, peti put po redu ima nacionalističke ispade prema Srbima, a bila je udata za dva Srbina, plus joj je i sin Srbin! Užas, hajde da pišemo peticiju da joj se zabrani ulazak u Srbiju, kao i Jadranki! Jadranka peva da su Crnogorci jači od Srbije, a Seve da ne sme niko da ih dira, misleći na nas Srbe. U čemu je razlika?! - samo su neki od komentara tviteraša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Istra7

02.09.2021 14:06

Nisam znala da su Srbi "niko"!

Istorija

02.09.2021 17:13

@Istra7 - Ako niste albanac iz iste, proverite korene, velika je mogućnost da ste "niko".

Odgovori 11 1
Мирослав Кострешевић

02.09.2021 18:28

Добила је паре од Мила да тако јавно каже ... Ово је њена намерна и свесна провокација у тренутку кад прети грађански рат... Продаје се проститутка за новац па нек настави и даље са проституисањем за новац по Црној Гори... ЗАБРАНА УЛАСКА У СРБИЈУ И ЗА СЕВЕРИНУ ВУЧКОВИЋ !.. ОДМАХ....

Odgovori 11 1
Babajaga

02.09.2021 20:05

Pobogu, manite se paranoje. Ne sme niko vise nista da progovori, odmah ima nesto protiv Srba. Sta je rekla zena? Da i je bila insinuacija ili ne, ko zna. Po vama , pola Hrvatske, cela Federacija BiH, i cela Crna Gora treba da budu kaznjene zabranom ulaska u Srbiju. Sto se tako zdusno ne borite da se zabrani ono dno dna zvano Zadruga?