BUBA I DŽALA OPET U CENTRU SKANDALA ZBOG KRAĐE: Oglasio se Baki B3 i otkrio detalje rata sa ovim reperima!

Autor: Anđelija GRUJIĆ

Zabava

01.09.2021

21:45

Piše se o novom ratu na estradi između Bakija B3 i Džale Brata, a evo šta o tome kaže Baki za naš portal.

instagram.com/baki_b3_official

Baki B3 progovorio o sukobu sa Džalom i Bubom!

Reperi Džala Brat i Buba Koreli trenutno nisu popularni u Srbiji zbog incidenta koji se dogodio prošlog meseca u Nišu. Naime, tada je njihov menadžer brutalno pretukao dete koje se na nastupu popelo na scenu.

Vest o krađi deonica iz pesme "Olovna ruka" Bakija B3 i novog estradnog rata uznemirio je domaću javnost te se Džala Brat ponovo našao na meti kritike zbog toga. Kako prenosi "Alo!", Džala je u svojoj pesmi "Futura" ukrao delove pomenute pesme, a tim povodom oglasio se za njih i Baki.

- Jale, Bube i bubašvabe mi ne mogu ništa, ne slušam današnju muziku!

Međutim, za našu redakciju, "Republika.rs", Baki je rekao:

- Pre svega ne radi se o pesmi "Olovna ruka", već o mom drugom hitu "Mrak", koji sam ja iskreno otpevao devedesetih. Drugo, kakav rat?! Ja te ljude ne poznajem, nikada ih nisam video, u kakvom ratu ja mogu da budem sa njima? Treće oni nisu ukrali ništa. Kontaktirao sam ja aranžera mog kada sam čuo ove priče i on mi je rekao da tu nema nikakve krađe. Ta njihova pesma ima možda neku sličnu notu, ali velika je razlika između moje i njihove pesme, veze jedna sa drugom nemaju. Da je pesma ukradena ne bih ja čekao da mi neko to kaže, odreagovao bih odmah.

- Ja nisam internet zvezda, svoj posao radim iz ljubavi, a šta oni rade ne znam, ne slušam njihovu muziku, ne slušam uopšte ovo novo što se zove muzika. Da je moja baba živa, a voleo bih da jeste ona me je odgojila i mnogo je volim, odveo bih je u studio da snimimo pesmu. Ona bi postala pravi internet hit, a verujte mi, ako može ona mogu svi- rekao je Baki za portal, za naš portal "Republika.rs" i dodao:

- I da bude jasno, nit želim da se provlačim po medijima, nit želim da se kačim za nečiju popularnost, ja sam bio zvezda devedesetih kada je muzika nešto vredela, kada je nisu snimali roboti, nema potrebe ni sad da se kačim za druge. Nisam se kačio ni za Lunu i Gagija kada su bili u "Zadruzi", a ne za neke Džale i Bube.

Ovo nije prvi put da se priča da su Džala i Buba ukrali pesmu, o ovome se već više puta spekulisalo, kako u medijima, tako i na jutjubu ispod njihovih pesma, zbog čega se jednom čak desilo da im je pesma na nekom vreme zabranjena zbog potpuno identičnog zvuka. Šta vi mislite, ima li sličnosti između ove dve pesme?

Komentari (0)

Loading