ZORICA BRUNCLIK I KEMIŠ UŽIVAJU U LJUBAVI, A NJU SU SVI ZABORAVILI: Ovako izgleda Miroljubiva ćerka iz PRVOG BRAKA! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.09.2021

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerku Miroljuba Aranđelovića Kemiša su svi zaboravili, a nju je muzičar dobio u prvom braku sa Dragicom.

Republika

Foto: instagram.com/zoricabrunclik_official

Zorica Brunclik i Kemiš o njihovoj ljubavi

 

Dugogodišnja ljubav pevačice Zorice Brunclik i njenog voljenog Miroljuba Aranđelovića Kemiša je poznata na estradni kao najidealniji i najtopliji primer parova. No, ono što malo ko zna jeste kako izgleda prva ćerka Miroljuba Aranđelovića Kemiša, koju je dobio u prvom braku. 

Republika

Foto: Printskrin

Zorica Brunclik i Kemiš uživaju u ljubavi

 

Naime, jedan od najpoznatijih kompozitora i muzičara Kemiš bio je u braku sa Zoričinom koleginicom Vesnom Zmijanac, a prvu ćerku je dobio u ljubavi i romansi sa Dragicom. Tokom braka sa Dragicom, Kemiš je dobio ćerku Jelenu, koja se retko kad pojavljuje u javnosti, pa su mnogi i zaboravili kako ona izgleda. 

 

 

Ljubav sa Zoricom Brunclik!

Ljubav Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša traje već tri decenije, a iz te velike ljubavi imaju su čak šestoro uspešne dece, koji su sam ponos svojih roditelja. Marija, Miljana i Đorđe su Zoričina deca iz prethodnih brakova, dok Kemiš ima Vanesu i Jelenu.

 

 

Kemiševa ćerka iz braka sa Dragicom, Jelena je ostvarena kao supruga i majka, a uspešna je i u svom poslu koji vodi. Ona ima svoj privatni biznis koji vrlo uredno vodi, a zbog svih poslovnih obaveza, preselila se u Nemačku, no, ono što je sigurno jeste da sigurno ima dobar odnos sa roditeljima, budući da je pevačica Zorica Brunclik, njena maćeha prati na Instagram profilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading