NOVI STUDIO, NOVE RUBRIKE I EKSKLUZIVNE PRIČE O POZNATIMA: Nova sezona "Premijere" i Premijera – Vikend specijala" donosi velika iznenađenja!

Autor:

Zabava

01.09.2021

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Premijera", koja se emituje svakog radnog dana od 11 časova, a u nedelju 5. septembra počinje šesta sezona najgledanije emisije o poznatima "Premijera – Vikend specijal".

Republika

Foto: Promo

Novinar i urednici Premijere spremni za novu sezonu

Premijerna kamera se ne gasi ni u novoj televizijskoj sezoni - deo aktuelne programske šeme biće osma sezona kratke forme vesti o poznatima "Premijera", koja se emituje svakog radnog dana od 11 časova, a u nedelju 5. septembra počinje šesta sezona najgledanije emisije o poznatima "Premijera – Vikend specijal". Voditeljska ekipa ostaje ista - kroz najvažnije događaje će vas u "Premijeri" voditi Katarina Nikolić, dok je nedelja rezervisana za uigrani tandem, Tijanu Pricu i Bojanu Lazić, sa kojima ćete se podsetiti svih aktuelnosti koje su obeležile prethodnu nedelju, dok će se direktno sa terena uključivati Nemanja Vujičić.

- Radujem se novoj sezoni jer nakon turbulentnog leta donosimo priče sa mora, iz Beograda, ništa nam nije promaklo kada su u pitanju javne ličnosti i zato će septembar biti u znaku premotavanja leta. Tokom avgusta smo se odmorili, ali nam je bilo neobično što nismo u studiju, pa smo pomno pratili „best of“ izdanja. Uželeli smo se nedeljne kafe na Pinku i zato već ove nedelje vikend kafu nećete piti sami - rekla je Tijana.

Nova sezona "Premijere" i "Premijere – Vikend specijal" donosi novu scenografiju, novi vizuelni identitet, ali i nove rubrike. U „Premijeri“ vas očekuju segmenti "Ličnost dana", "VIP online"koji se bavi objavama poznatih na društvenim mrežama, "Sa beogradskih ulica" donosi priče iz prestonice, dok ćete razgovore sa poznatima čuti u segmentu "Ispred premijernog objektiva".

Republika

Foto: www.instagram.com/_n_e_m_a_nj_a__v_u_j_i_c_i_c_

Nemanja Vujačić

I "Premijera – Vikend specijal" osvežena je novim rubrikama - kroz "Pričalo se o.." Tijana i Bojana će vam predstaviti centralnu ličnost emisije, priču koja je ostavila najjači utisak obradiće u rubrici "Dogodilo se", a restrospketiva nedelje očekuje vas u "Premotavanju". Premijerna ekipa stiže na sve događaje u gradu, te vas očekuju rubrike „Sa lica mesta“, dešavanja iz noćnog života u rubrici "Beograd noću", a šta je obeležilo subotu, saznaćete u "Danu za nama". Važan deo "Premijera – Vikend specijala" su uključenja Nemanje Vujičića, a u novoj sezoni se njegova rubrika zove "Njihovih 1800 sekundi sa Nemanjom". U okviru rubrike "Nedeljno popodne sa..." voditeljke će u studiju ugostiti ličnosti sa premijernim pričama, a za pevače je rezervisana rubrika "Muzički kutak".

I ove sezone čućete sve detalje iz života vaših omiljenih zvezda i ekskluzivne ispovesti, zato ne propustite "Premijeru" svakog radnog dana u 11 časova i "Premijera – Vikend specijal" čije je premijerno emitovanje zakazano za nedelju 5. septembar od 13:30 časova na TV Pink.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading