BAJA MALI KNINDŽA NAPRAVIO PRESEDAN: Šokiraćete se nakon njegovog NOVOG POTEZA SA KOJIM JE ODLUČIO DA IZAĐE U JAVNOST! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.09.2021

07:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baja Mali Knindža odlučio je da ukrsti glas sa Milanom Kesićem, bivšim suprugom Dare Bubamare, sprema se opasan duet!

Republika
Baja Mali Knindža ukršta glas sa bivšim suprugom Dare Bubamare, Milanom Kesićem!

 

Milan Kesić, bivši muž Dare Bubamare, pre dve godine izdao je album sa deset rep pesama, a sada na iznenađenje mnogih duetsku pesmu snima sa Bajom Malim Knindžom.

Darin muž i Baja Mali Knindža ukrstili glasove!

Kako Svet saznaje Milan i Baja snimanje privode kraju, a Kesić tvrdi da će to biti najveći hit na Balkanu.

Republika

Foto: facebook.com/Milan Kesic

Milan Kesić sa bivšom suprugom Darom Bubamarom i detetom

 

– Da, evo prvi put pričam o ovom, biće duet, treba spot da se snima krajem septembra pa da izađe negde u oktobru mesecu,numera pod nazivom ‘Revolucija’. Baja Mali Knindža je veliki umetnik i sve što radi ide srcem i istinom. Iz istog smo kraja kao i naša dedovina. Imali smo obojica želju da napravimo zajedničku pesmu i svako od bliski prijatelja ko je čuo numeru rekao je da je mega hit i svako misli da će da bude najveci hit na Balkanu i šire! U fazonu je rep muzike, biće mnogo zanimljivo! Volimo obojica Srbiju i Republiku Srpsku tako i Rusiju itd…pa smo ponosni smo na naše korene i uskoro ćemo i ekranizovati pesmu, uradićemo dobar spot – rekao je Kesić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading