STANIJA DOBROJEVIĆ ZAVRŠILA NA KLINICI: Najpoznatija starleta ponovo kod PLASTIČARA, evo šta je menjala! (FOTO)

Autor:

Zabava

31.08.2021

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević pokazala je pratiocima na društvoj mreži Instagram da je ponovo uradila korekciju na licu.


Bivša zadrugarka i rijaliti zvezda Stanija Dobrojević završila je na jednoj pricatnoj klinici, a ona se podvgrnula još jednoj intervenciji.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Stanija Dobrojević sa silikonima

 

Naime, jedna od najpoznatijih starleti nikada nije krila koje je sve plastične operacije i estetske zahvate radila na sebi, pa je tako uvek davala devojkama savet da moraju biti obazrive kada se upuštaju u svet ,,Silikonske doline”.

Dobrojevićeva je na svom Instagram profilu objavila stori na kom je pratiocima pokazala da se nalazi kod njene dugogodišnje doktorke, a lice joj je bilo umazano u anestetiku u obliku kreme, koja se inače koristi za intervencije na licu.

Republika

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic

Stanija Dobrojević radila estetski zahtav na licu

 

Kao neko ko vodi brigu o svom kako psihičkom, tako i fizičkog stanju, Stanija je poznata kako dosta vremena i novca izdvaja na to da ostane mlada i atraktivna. Komentari su se nizali jedan za drugim, a mi smo sigurni da će nas Stanija blagovremeno obavestiti o tome koju je intervenciju radila na sebi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zigi

01.09.2021 10:17

Ugradite joj plasticni mozak I zavrsite vise da njom.