NIJE LAKO TAKO ŽIVETI: Goga Sekulić konačno otvorila dušu o svom braku!

Autor:

Zabava

31.08.2021

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Goga Sekulić otvorila dušu o svom braku.

Republika

Foto: Privatna arhiva

 

Pevačica Goga Sekulić je sa naslednikom Vasilij Andrejem uživala u svakom trenutku letovanja u Crnoj Gori, a sada se odmara dok čeka susret sa suprugom koji je u Švajcarskoj.

Kako kaže, njih dvoje od početka ljubavi savršeno funkcionišu i ne dozvoljavaju nikome da im nameće svoje stavove i mišljenja.

On zbog akademije mora biti u Švajcarskoj, a povremeno putuje i po drugim zemljama. Dođe u Beograd, ili mi odemo u Cirih, jednostavno tako nam je svima sada, ali prioriteti su su bitni i tako trenutno moramo. Sve je u hodu. Ne prave se neki planovi, spontano radimo - rekla je pevačica i dodala:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goga Sekulić (@sekulicgoga)

 

- Sve se Uroš i ja sami dogovaramo, mogu da saslušam savet, ali mi najbolje znamo šta i kako treba. Ne volim nikome da se petljam, tako da ne volim ni meni bilo ko da nameće svoje. Znam da sam super majka, posvećena detetu maksimalno i baš sam popustljiva. Tek sada vidim koliko je razmažen, moram da budem malo strožija - dodala je pevačica, a zatim se osvrnula na njenu neostvarenu želju:

- Bogu hvala jesam, samo je zdravlje bitno, ostalo samo dolazi. Što se neostvarenih želja tiče, ostala je gluma kojom želim da se bavim od detinjstva, išla sam i u dramsku školu. Znate kako kažu, nikad se ne zna - završila je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading