MIRKI ZABRANILI DA LETI: Glumica se neće poroditi u Srbiji, lekari na oprezu!

Autor:

Zabava

31.08.2021

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirka Vasiljević planirala je da se četvrti put porodi u Srbiji, ipak kako kaže to se neće dogoditi jer su joj doktori zabranili da leti.

Republika

Foto: printscreen

Mirka Vasiljević se neće poroditi u Srbiji

 

Glumica Mirka Vasiljević trudna je sa četvrtim detetom, a mesecima unazad priča kako će se poroditi u Srbiji, međutim promenila je odluku. Ona se danas uključila u Jutarnji program gde je otkrila da trenutno nalazi na Kipru i da su joj lekari zabranili da leti avionom.

- S obzirom na to da je stomak poprilično porastao ne smem mnogo da se švrćkam, sedam u avione, te sada moram i ja malo da pričekam - započela je Mirka.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Mirka Vasiljević trudna je sa četvrim detetom

- U principu meni je termin početkom oktobra. S obizrom na to da se četvrti put rađa dete, kažu da sve to mnogo brže ide. Volela bih da sačekamo baš kraj septembra i uđemo u oktobar. Kako kažu stari, svaki dan je bitan i važan za bebu dok je u stomaku. Volela bih da ceo septembar beba ostane u stomaku. Ali videćemo, nije sve to moja volja i želja, već i sudbina - objašnjava glumica.

Iako je plan bio da se porodi u Srbiji to se ipak neće dogoditi.

Republika

Foto: Časlav Vukojičić

Mirka Vasiljević će se poroditi na Kipru

- Sledeće nedelje idem ovde kod doktora da se malo upoznamo, vidimo, popričamo i pogledam bolnicu. Verujem da ću posle toga imati više detalja o stanju iznutra, spolja sam okej, ali da doktori kažu kako je unutra. Ovde ću se poroditi, ako sve bude u redu sa mnom i bebom, a verujem da hoće. Ako sve bude okej, eto nas u novembru mesecu u Beogradu da se malo i radi - izjavila je Mirka.

Mirka ne krije da i sama često čuje šale na svoj i Vujadinov račun, ali kako kaže sve joj je to simpatično.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Mirka Vasiljević ne krije da su joj šale na njen i Vujadinov račun simpatične

- Meni je veoma simpatično kako se ljudi šale sa mnom na neki pozitivan način. Još toliko, pa još ovoliko. Često mi se dešava da me pitaju koliko beše imate dece, petoro, šestoro? Ja im kažem, “pa nisu to čarape, pa da li ih sada imam petoro ili šestoro". Ipak treba izneti trudnoću, roditi, odgajiti, vaspitavati, finansirati. Nije sve to baš tako jednostavno, ali eto kažem, nemojte baš puno da me napadate, čekala sam sedam godina za četvrto dete, nije baš jedno za drugim, treće za četvrtim - rekla je ona i  dodala:

- Bogu hvala imam lake trudnoće. Imamo više sreće, nego pameti. U današnje vreme smo počastvovani što je tako.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Miki

31.08.2021 21:05

Lepa žena sve dok ne otvori usta,ima zube kao zubati bil,