ALEKSANDRA SUBOTIĆ NA POLIGRAFU: Obelodanila sve o odnosu sa Davidom, Dalilom i Dejanom!

Autor:

Zabava

31.08.2021

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka Aleksandra Subotić bila je na poligrafu na kom je odgovarala na pitanja koja javnost najviše zanimaju i tom prilikom otkrila sve o odnosu sa Dalilom i Dejanom, ali i majkom Ljubom.

Republika

Foto: Printscreen

Aleksandra Subotić na poligrafu

 

Bivša zadrugarka Aleksandra Subotić bila je na poligrafu na kom je odgovarala na pitanja koja javnost najviše zanimaju, prenosi Blic.

Prvo što je otkrila jeste kako se snalazi u ulozi majke, kao i da li joj teško padaju obaveze koje roditeljstvo nosi.

 

 

- Pa ne, imam pomoć bebisterke koja mi dolazi tri puta nedeljno po osam sati. Znači jedan dan 24 časa. Svih ostalih šest dana ja sam sa decom. Kada treba da radim, kada su mi tu ćerka i sin, ne mogu sve ako su nemirni. Nije mi teško da radim kućne poslove, ali ne radim ih previše. Imam spremačice, a moja bebisiterka čisti i sprema po kući. Ja sam ekstremna, volim da mi je sve pod konac.

Pitanje na koje nije dala tačan odgovor jeste bio da li je plakala zbog izbora u rijalitiju, na šta je ona rekla da nije, a onda je obrazložila:

 

 

- Možda kada sam bila diskvalifikovana, kada sam izašla, sramota me je nekih izbora u rijalitiju. Razdvojila sam poslovni svet i privatan život.

Da li još uvek gajite neku emociju prema bivšem dečku Davidu? - bilo je jedno od pitanja

 

 

- Ne - a onda na pitanje da li se iz osvete Davidu pomirila sa Dejanom i Dalilom rekla:

- Ne. Moja mama im je dobra prijateljica, nemamo razloga da budemo u sukobu.

 

 

Otkrila je i da li joj je žao što sa majkom Ljubom  je često bila u lošim odnosima?

- Ne. Nije mi žao, naš odnos ne bi bio danas kakav je sad da nismo rešile razmirice. Ja moju majku nisam razumela, ali poverenje je moralo da se gradi. Odnos nam je sada sjajan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Cane

31.08.2021 19:17

Kako je na ovim slikama bila prelepa. Unakazila se plasticnim operacijama, pogotovo ovim sakacenjem nosa. Sada je iskreno grozno pogledati.