ANA KORAĆ NA STUBU SRAMA: Starleta fotošopom napravila BLAM VEKA! (FOTO)

Autor:

Zabava

31.08.2021

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać ne prestaje da svoje fotografije obrađuje u Fotošopu, a zbog toga nailazi na niz kritika jer neretko preteruje u svojim obradama. Tako je i ovaj put pokušala da stanji struk, a onda se izblamirala jer je umesto struka, uvukla doktorski mantil u svoja rebra.

Republika

Foto: Instagram.com

Ana Korać preterala sa fotošopom

 

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga" Ana Korać je veoma aktivna na društvenoj mreži Instagram, te svojim izazovnim stajlinzima i pozama neretko izaziva lavinu komentara, ali kako se neretko lati Fotošopa nailazi i na osude zbog preterane upotrebe i obrade.

Naime, Ana je ponovo pokazala kako izgleda kada se pretera i ''zaigra'' u Fotošopu. Ona je bila u poseti jednoj doktorskoj ordinaciji sa Jovanom Tomić Matorom, a kada su završile sa tretmanom njih tri su se fotografisale, te je Ana odlučila da sebi malo suzi struk i tom prilikom doktorski mantil uvukla u svoja rebra, a grudi iskrivila u želji da ih poveća.

Republika

Foto: instagram.com/ana_korac

Ana Korać uvukla doktorski mantil u rebra

 

Koraćeva je stavljena na stub strama, ali kao i svih prethodnih puta, tako i sada, ona se ne obazira i nastavlja po svome.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading