SAŠA POPOVIĆ U BESNOJ MAŠINI: Automobil vredan 150.000 evra provozao Opatijom! (VIDEO)

Autor:

Zabava

31.08.2021

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Popović ne krije da voli automobile, a neretko za iste daje vrtoglave sume novca. NIje tajna da je već neko vreme ponosni vlasnik četvorotočkaša vrednog oko 150.000 eura, a sada je u istom uhvaćen na ulicama Opatije.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/RTS Balkanskom ulicom - Zvanični kanal

Saša Popović vozi kola vredna više od 100.000 evra

 

Saša Popović ne krije da voli automobile, a jedan je od retkih koji može da priušti svaki koji poželi. Poznato je da trenutno vozi četvorotočkaša vrednog oko 150.000 eura, a nema ko se ne okrene za njim kada ga ugleda na ulicama prestonice.

Naime, Popović je uhvaćen kako u svom narandžastom mezimcu, marke BMW i8 kruzira Opatijom u kojoj inače ima luksuzni stan sa bazenom. Na društvenoj mreži Tik Tok isplivao je snimak Saše kako u besnom automobilu nekada bele, a sada narandžaste boje uživa na Hrvatskom primorju.

 

Podsetimo, njegova ''igračka'' na hibridni pogon, bez krova i vrata koja se otvaraju na gore, pruža pun užitak ljubiteljima sportskih automobila.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Hrvati

01.09.2021 11:32

nisu ni zaslužili bolje...