TRAGEDIJA KOJA JE POTRESLA JAVNOST: Naša poznata pevačica izvršila samoubistvo, PREDOZIRALA SE LEKOVIMA! (FOTO)

Autor:

Zabava

31.08.2021

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glora Sangrare je bila članica sastava "Flame" koja je devedesetih bila jedna od najpopularnijih grupa, nađena je na Floridi gde je živela, nakon što je digla ruku na sebe.

Republika

Foto: printscreen

Gloria Sangrare j bila članica grupe koja je harala devedesetih "Flame"!

 

Glorija Sangare, nekadašnja pevačica popularne beogradske pop grupe "Flame" izvršila je samoubistvo u novembru 2016. godine, kako prenosi Kurir. 

Nesrećan slučaj desio se na Floridi, gde već godinama živi, a,Glorija se ubila velikom dozom lekova. 

- Sumnja se da se ubila jer je imala psihičkih problema. Glorija je najverovatnije patila od depresije. Njena porodica još uvek nije stigla na Floridu kako bi preuzela telo, tako da se i dalje ne zna gde će i kada biti sahranjena - pisao je tada Kurir.

Glorija je, sudeći po umrlicama na internetu izvršila samoubistvo 13. novembra, istog dana kada je na svom Fejsbuk profilu postavila dva statusa.:

"Hahaha problemi", napisala je u jednom statusu uz komentar da se oseća fantastično, dok u drugom statusu piše: "Pa ovo je ha-ha hit".

Istog dana je objavila i da je stupila u emotivnu vezu sa izvesnim B. T. i od tada se više nije oglašavala na internetu.

 

 

Podsetimo, Glorija je već jednom htela sebi da oduzme život. Ona je 2006. godine htela da skoči sa prozora svog stana u beogradskom naselju Cerak, ali su je u tome sprečili policajci i Hitna pomoć.

Policiju je pozvala njena majka koja je rekla da se Glorija popela na prozor stana i da želi da se ubije. Tih dana je pevačica bila u depresiji jer se pojavio video-snimak na kojem se vidi kako oralno zadovoljava jednog mladića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vlada

31.08.2021 11:03

A jel nadjose ubicu Jelene Marjanovic? Obecali su jos pre koliko godina da ce ga naci. Pitam onako cisto bzv.

Odgovori 55 2
Maja

01.09.2021 05:37

@Vlada - u ponedeljak...

RIP

31.08.2021 22:07

nek joj laka zemlja.