DARKO NE ŠTEDI, NOVOJ DEVOJCI POKLONIO NEKRETNINU: Lazić kupio Barbari stan, PLATIO GA 60.000 evra!

Autor:

Zabava

30.08.2021

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić ne štedi, kupio Barbari stan!

Republika

Foto: Instagram, ST/N. Pančić

 

Pevač Darko Lazić rešio je da obraduje novu devojku Barbaru Bobak za sve pare, pa joj je kupio stan, za koji je iskeširao 60.000 evra. Kako Srpski telegraf saznaje, nekretnina koju je folker pazario nalazi se u naselju Zvezdara, a stan je istoj novogradnji u kojoj trenutno stanuje pevač Nenad Knežević Knez.

- Darko i Barbara se maltene više ne odvajaju, pa su više puta razgovarali o tome da bi bilo idealno da mogu da imaju svoje gnezdo, gde će da se viđaju, a da ih niko ne uznemirava, pa je Darko tako došao na ideju o stanu. Nije pričao ništa Barbari, gledao je s prijateljem nekoliko zgrada u izgradnji na Zvezdari da bi video na kojoj lokaciji može da uzme manji stan, ali je na kraju čuo da se prodaje nekretnina od 60.000 evra u objektu koji je već završen jer se vlasnik seli van Srbije, pa mu je to došlo kao kec na deset! Darko se javio čoveku koji je postavio oglas sredinom meseca, rekao mu je da je spreman da mu da odjednom ceo iznos jer mu se mnogo sviđa lokacija i ozbiljan je kupac - priča izvor blizak pevaču za naš list.

Kako smo saznali, Lazić je kroz nekoliko dana uspeo da sklopi dogovor, a Barbari je prekjuče saopštio radosne vesti.

- Darko se sastao sa vlasnikom stana, ovaj ga je prepoznao i brzo su se dogovorili. Rekao je da je davno bio na veselju na kom je pevao Darko, da voli njegove pesme i da nije imao pojma da ga je Lazić pozvao kad su se čuli telefonom. Seli su u kafić, dogovorili se oko cene i papira, a kad je sve bilo gotovo, Darko je Barbari rekao šta joj poklanja. Stan je skroz sređen, Lazić planira samo da ga preuredi po svojoj želji, a Barbara je vrištala od sreće kad joj je rekao da na njeno ime planira da zavede nekretninu. Vlasnik je Darku rekao da će prvi komšija da mu bude kolega Nenad Knežević Knez, koji se u tu zgradu doselio pre nekoliko godina - priča nam sagovornik.

Pozvali smo Darka da bismo ga pitali za više detalja, a on nam je rekao da ga je Barbara zamolila da ne priča previše na ovu temu.

- Tačno je da je Barbara dobila poklon od mene, ali mi je rekla da će me ubiti ako budem pričao o stanu. Razumite me, biće prilike da pričamo na ovu temu, ali sad ne smem ni da guknem - rekao je Darko kroz smeh za Srpski telegraf.

 

Foto: instagram.com/barbara.bobak

 

 

Barbara Darka polivala rakijom

Darko Lazić provodio se za vikend na jednom salašu u Vojvodini s društvom i novopečenom devojkom Barbarom Bobak, a na Instagram je okačio snimak na kom se vidi kako ga poliva rakijom i sipa mu piće u usta.

- Ajde, Darko, zini da vidimo kakva je rakija, moraš sve da popiješ - priča crnka Laziću, koji se pred društvom hvalio koliko može da popije. Ona je potom počela da ljubi pevača svuda po licu i priča da ga voli, a ostatak društva je dobacivao da izgledaju kao tinejdžeri u vezi.

 

Foto: Prntscr Pink

 

 

Lazićeva majka: Sin me sekira, ne mešam mu se u veze

Majka Darka Lazića Branka Lazić rekla je za Srpski telegraf da njen sin radi po svome kad su devojke u pitanju bez obzira na to što ga savetuje da se skrasi i da je od njega digla ruke.

- Novinari me stalno zovu da me pitaju kako komentarišem nove devojke svog sina. Opekla sam se nekoliko puta i, verujte mi, da je sad bolje da ćutim! Sin mi ne da da komentarišem bilo šta i da se javljam na fiksni. Sekiram se kad vidim šta se sve piše i priča, ali šta ću. Ne mogu da ga promenim i to je to. Na kraju krajeva, uvek kažem sebi, neka je živ i zdrav, ma gde bio. On više nije tinejdžer, ima decu, mora da bude sve odgovorniji kako vreme prolazi, a što se braka tiče, to je njegov lični izbor. Normalno da bih, kao majka, volela da napravi svadbu s nekom i da se skrasi, ali on zna najbolje - rekla je Branka za naš list.

Foto: ST/P. DIVAC

 

Na provod spiskao 4.000 evra

Lazić i njegova devojka Barbara Bobak provodili su se za vikend na jednom beogradskom splavu, pa je folker tom prilikom potrošio više od 4.000 evra! Lazić je čašćavao devojku i društvo, pa je tražio da mu konobar, kom je dao oko 200 evra bakšiša, donosi najskuplje flaše votke koje klub ima. Darko je snimke iz provoda kačio na društvene mreže, pa se ljubakao s devojkom. Kako je poznavao pevača iz benda koji je to veče zabavljao goste, latio se mikrofona i zapevao nekoliko pesama, a gosti su ga pozdravili aplauzom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading