LUNA OBJAVILA KONKURS ZA NOVE PRIJATELJE: Stari je izbegavaju zbog OVOGA, a evo koji su USLOVI da se družite sa Đoganijevom! (VIDEO/FOTO)

Autor:

Zabava

30.08.2021

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobedica druge sezone rijalitija Zadruga Luna Đogani objavila da je stari prijatelji izbegavaju, pa odlučila da potraži nove.

Republika

Foto: instagram.com/luna_djogani

 

 

Pobrednica druge sezone rijalitija "Zadruga" i pevačica Luna Đogani požalila se svojim pratiocima na Instagramu i otkrila da traži novi prijatelje jer je stari izbegavaju otkad je dobila bebu.

- Zdravo dragi moji, ovim putem želim da kažem nešto na ovom storiju. Neki će misliti da nisam normalna, ili da sam totalno fjusnula, hoću da kažem da hoću da raspišem konkurs za nove prijatelje - započela je Luna i nastavila:

Republika

Foto: printsreen/instagram.com/lunadjogani

Luna Đogani traži nove prijatelje...

 

- Moji prijatelji nemaju nikad vremena za mene otkad sam dobila bebu, oni su svi mnogo nešto zauzeti, uvek imaju neka posla, a ja sam slobodna mama koja većinu vremena provodi sa svojom bebom i ne radim ništa, tako da imam previše slobodnog vremena u smislu da izađem napolje, da prošetam s bebom, da popijem piće, i tako to, a nemam sa kim to da uradim!

Republika

Foto: printsreen/instagram.com/lunadjogani

Luna Đogani traži nove prijatelje...

 

- Tako da moji prijatelji nemaju više vremena za mene kao što su nekad imali. Ovim putem želim da raspišem konkurs za ljude koji su zainteresovani da popiju piće sa mnom - zaključila je Luna i napisala uz video: "Tražim prijatelje sa decom".

Da li će ova opomena naterati njene stare prijatelje da joj se jave i izdvoje vreme za svoju drugaricu, ostaje da vidimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading