TAJNU O STRASTVENOJ VEZI SA GLUMICOM ODNEO U GROB: Političar krio neželjenu ćerku! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.08.2021

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica je do političareve smrti ostala dosledna odluci da je dete samo njeno

Republika

Foto: Ilustracija: Freepick/Vectorpocket, Republika.rs

Rubrika Alapača donosi novu sočnu priču o glumici i političaru

 

Svakog utorka Republika.rs vam donosi jednu novu priču bez zvaničnih imena, da bismo, ako se ikada obelodane te stvari, jednog dana mogli da napišemo: "Jesmo li vam rekli?" U pitanju je rubrika našeg portala - Alapača, koja se bavi lokalnim tračevima iz sveta estrade, sporta, kulture. Nema ko u Srbiji ne voli da tračari, što o komšinici, što o onoj porodici što živi u onoj kući iza onog ugla i tako redom... Alapača vam i ove nedelje donosi jedan sočan trač!

Naime, sada poznata glumica, kao devojka, bila je prelepa i plenila je pažnjom gde god se pojavi. Ubrzo se probila na domaćoj javnoj sceni i počela da glumi u domaćim serijama. Svi su se pitali kako jedna takva graciozna dama u koju je izrasla glumica ne pripada već nekom gospodinu iz sličnih društvenih krugova. Iako se baš u tim krugovima govorkalo da joj je za oko zapao tada već politički aktivan, markantan muškarac.

Afera poznate lepe glumice i političara polako je pokrenula kuloarske priče. Tračevi po društvenim krugovima su trajali duže nego i sama afera. Interesantno je to da se iz takve burne i kratke afere rodila ljubav u vidu deteta, koje je glumica odlučila da zadrži. Ubrzo se tra~ o njihovoj vezi pro{irio, a raskid je ve} bio na pomolu. Glumica je odlu~ila da bude samohrana majka, a devet meseci kasnije je na svet došla prelepa devojčica. Mediji su godinama glumicu pokušali da navedu da javno izađe sa pričom o vezi s političarem kojem je rodila ćerku. Ona je do samog kraja, tj. do njegove smrti, ostala dosledna odluci da je dete samo njeno.

Iako su nekoliko puta završili na sudu jer političar nije hteo da prizna očinstvo, javnosti je bilo sve jasno kada je ćerka odrasla. Danas je ona takođe glumica, koja nosi majčino prezime i koja je lepotu nasledila i od oca i od majke podjednako.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading