ZORICA BRUNCLIK RAZOČARANA: Pevačicina ćerka sprema se za Zadrugu 5?!

Autor:

Zabava

30.08.2021

06:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Zorice Brunclik razmatra opciju da uđe u Zadrugu 5, a njen suprug i njena majka nisu oduševljeni.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zorica Brunclik ne želi da joj ćerka Zlata Aranđelović uđe u "Zadrugu"

Zlati Aranđelović, najmlađoj ćerki Zorice Brunclik, ponuđene su velike pare da uđe u „Zadrugu“, ali ona se još nije odlučila pošto se njenom suprugu Milošu ta ideja ne sviđa, a čini se da ni mama Zorica nije oduševljena.

- Zlata je svesna da se toliki novac ne odbija lako, ali Miloš Vujanović neće ni da čuje. Zna on kako produkcija namešta situacije, kako i najvernije žene pokleknu i ta briga mu ne treba u životu iako u nju ne sumnja. Možda bi bilo rešenja da uđu zajedno što je Zlata i predložila produkciji-  priča izvor "Sveta" i dodaje:

- Milošu bi to značilo zbog karijere koju je zapostavio, a veliki je talent. Uslov je jedino da redovno viđaju ćerku koju bi čuvali baba Zorica i deda Kemiš. Produkcija želi da zakuva priču sa Zlatom, pa da ubace i Zoricu. Njoj se kao majci baš ne dopada što će svi kopati po Zlatinoj prošlosti, ali njena ćerka se ne stidi ničeg što je radila. Možda bi baš to bio okidač da Zorka uđe i zaštiti Inače, Zlati je važno da njen Miloš sve zna i nema problem da se suoči sa svakim pitanjem ili pričom koju je neko saznao o njoj. Zvali su i Kemiša, ali on neće da se mlati po rijalitiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading