SEKA I JANA GODINAMA NE PRIČAJU! Razlog svađe će vas šokirati!

Autor: Republika.rs

Zabava

29.08.2021

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivena uzrok svađe Seke Aleksić i Jane Todorović zbog kojeg godinama nisu pričale.

Foto: Instagram.com

Jana i Seka godinama bile u sukobu

 

Pevačice Seka Aleksići Jana Todorović godinama su bile u žestokoj svađi, tolikoj da su se čak izbegavale gde god su iole mogle da se sretnu. Naime, trudile se use da ne gostoju u istim emisijama niti da se sreću na nekim javnim događajima, a ponajviše kako se o njihovom sukobu ne bi saznalo u javnosti.

Mnogi nisu nikad ni saznali da Seka i Jana ne govore jer su se obe trudile da se to ne primeti – objašnjava izvor SCANDALA! i dodaje:

Prosto su htele da zaobiđu priču o tome i sa ostalim kolegama, ali i sa medijima. Međutim, Jana je nedavno rešila da sa svima izgladi probleme i konflikte, pa je načinila prvi korak i javila se Seki s namerom da sve loše ostane iza njih što se i desilo – završava izvor, a evo kako je Jana objasnila tu situaciju:

Što se tiče Seke Aleksić, ona i ja smo u odličnim odnosima. Tu je bilo došlo do nesporazuma kada je ona snimila pesme, koje su prvenstveno meni bile namenjene. Ali nas dve smo to odmah rešile – rekla je Jana za pomenuti mediji i dodala:

Ona tu ništa nije kriva, čak je najviše kriv onaj ko je ponudio pesmu i meni i njoj – zaključila je Todorovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading