SPEKULISALO SE DA SU PRE 10 GODINA IMALI VATRENU AFERU: Severina se nije pošteno razvela, A VEĆ JE UHVAĆENA U NJEGOVOM DRUŠTVU! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.08.2021

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spekulisalo se da su imali aferu još pre 10 godina, a sad je opet sa njim!

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Severina se pošteno nije ni razvela, a već navatana sa drugim!

 

Pevačica Severina nedavno je potvrdila navode da se zvanično razvela od Igora Kojića, a danas je na njenom Instagram nalogu osvanula fotografija sa njenim saradnikom Filipom Miletićem.

Fotografija sa Filipom podgrejala je stare priče da među njima ima više od poslovnog odnosa.

Naime, 2012. godine Filip je radio pesme za Severinin album, i još tada se po medijima šuškalo da su kompozitor i Seve prešli granice poslovno-prijateljskog odnosa, iako je kompozitor tad bio u zvaničnoj vezi sa pevačicom Anom Bebić, sa kojom je Severina te godine snimila i pesmu "Italiana", piše Kurir Stars.

Gledajući njihovu novu "vrelu" fotku sa plaže, mnogi su pomislili da opet ima varnica među njima, ali Severina je sve objasnila opisom koji je objavila uz fotografiju:

"Moj producent je bolji od tvog, hitovi ne lažu" - stoji na Instagramu.

Podsetimo, pored toga što lako zavodi Hrvatice, mediji su pisali da je Filip Miletić smuvao i Kristinu Kiju Kockar, dok joj je radio pesme i vodio karijeru. Da li Severina i Miletić spremaju više od muzike, ostaje da vidimo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
miroslav

30.08.2021 14:14

To joj najbolje ide, kao pcelica sa cveta na cvet.