DŽEHVA SE OPET BLAMIRA PRED MILIONIMA! Lepo kaže naš narod: Nije žvaka za SELJAKA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

29.08.2021

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica Teodora Džehverović često svoje gafove pokazuje javno, ali očigledno ne shvata da ne ispada zabavna, već jednostavno deluje glupo.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Teodora Džehverović opet je ispala glupa!

Popularna pevačica Teodora Džehverović pokušava da glumi damu koja živi na "visokoj nozi", međutim to joj ne ide od ruke.

Već mesecima puni stupce svojom vezom sa Ninom Čelebićem, ali ovaj put je prevazišla samu sebe.

Podsetimo da je već poseban šok i gnev nacije navukla kada se saznalo da je čestitke naplaćivala 500 evra, te je zarađivala na svojim fanovima, a danas je pokazala do sada najgoru moguću verziju sebe. Naime, Džehva se, na svom instagram profilu, "pohvalila" da jede "nešto kao narandžato i slatko", ne znajući šta jede, te se bez blama snimala i pokazala voju neobrazovanost pred milionima.

 

 

E pa, evo jednog obaveštenja za one koji nisu bili upućeni pa i za nju, to "nešto kao narandžasto i slatko" zove se batat i to bi trebalo da zna svako ko je završio osnovnu školu i barem malo se upoznao sa biologijom. 

Dovoljno je loše što je ova genijalna pevačica rešila da se pohvali da jede nešto čemu ni ime ne zna, ali je dodatnu težinu, a i bezobrazluk, tome daje činjenica da je batat jako skup te se cena kilograma kreće od 300 do 400 dinara u supermarketima, pa osoba koja zarađuje prosečnu platu, retko kad sebi može da priušti da jede ovo ukusno povrće kome se ona podsmeva na društvenim mrežama.

 

 

Tako da ostaje samo jedna poruka za Džehverovićevu, koja se džabe bahati, s obzirom da je neobrazovana, a to je nije žvaka za seljaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Bulat

29.08.2021 21:07

Ćazim, je to učio, pa poslao na usavršavanje prvo u Ulcinj, pa u Bujanovac.

Odgovori 16 7
Ivana Pavlovic

31.08.2021 07:21

@Bulat - Pa ako zenski deo tvoje familije radano provodi dane na navedenim mestima, verujem da ce biti nekog posla i za furndziju kao sto si ti...

Biljana Tutorov

30.08.2021 10:51

Sva hrana je ukusna i prema Svakoj Hrani treba imati Poštovanje ,kao i prema svim na Planeti.Zahvalna sam što Postojim ,to je Sreća .

Tt

30.08.2021 22:20

Ništa strašno, znam da dosta ljudi ne zna kako izgleda batat, ali su čuli za njega.