ZVEZDA MONTEVIDEA STALA NA LUDI KAMEN: Glumac oženio ŠEST godina mlađu izabranicu! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.08.2021

07:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njihvova ljubav počela je na vrlo specifičan način. Ona je imala samo 15 godina, a on čak šest goina više od nje, sada su stali na ludi kamen i ozvaničili svoju ljubav!

Republika

Foto: printscreen

Uroš Jovčić oženio se juče

Mladi srpski glumac Uroš Jovčić oženio se juče svojom izabranicom, pevačicom i influenserkom, Dženi Martin, a njihova ljubavna priča mnogima je bila interesantna, pre svega zbog toga što se desila na neobičan način.

Foto: printscreen

Uroš Jovčić ju je upoznao kada je imala svega 15 godina!

Kako prenosi "24sedam", mlada i mladoženja blistali su na svoj dan. Uroš je odabrao plavo odelo, dok je Dženi nosila raskošnu venčanicu sa otvorenim leđima. 

 

 

Uroš i Dženi su se upoznali kada je ona imala samo 15 godina, a on 21. Sve se desilo na snimanju filma “Montevideo”, a lepa pevačica i influenserka se zbog glumca doselila u Srbiju. Krajem prošle godine su se verili, a ona je tada objavila fotografiju na kojoj je pokazala koliko je srećna, te je čak nije bilo briga što joj se šminka razmazala od suza radosnica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading