BILE SMO U LEPOJ LJUBAVI, HVALA NA SVEMU! Kilibarda poslala snažnu poruku o kojoj svi govore!

Autor: Republika.rs

Zabava

28.08.2021

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Marija Kilibarda proslavlja četrdeseti rođendan.

Republika

Foto: Aleksandar Krstović

Marija Kilibarda

 

Voditeljka Marija Kilibarda danas proslavlja 40. rođendan, te je ovim povodom napravila retrospektivu prethodne decenije svog života i otkrila šta joj je ona donela, a čime je ošamarila:

- Okej 40. Mogu reći da smo bile u lepoj ljubavi! Hvala na svemu što si mi donela, čime si me ošamarila, čemu si me naučila, čime si me nasamarila, šta si utemeljila i čime iznenadila. Fino si me pripremila za novi solar. Let’s do this Kilibarda - napisala je voditeljka na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

Inače, čini se da Marija Kilibarda sada napokon uživa sreću na svim životnim poljima, kako poslovnom, tako i emotivnom i da je pronašla svoju sreću.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Kiccil

29.08.2021 10:55

Kilibarda je rodjena 1980.godine i proslavlja 41.rodjendan.Posto je kako kazete napravila retrospektivu prethodne decenije svog zivota,pozdravlja se sa 40-om godinom zivota i cetvrtom decenijom.A slavi ulazak u petu deceniju i svoj 41. rodjendan.

Gordana

29.08.2021 11:49

Svi pricaju o impresivnoj i snaznoj poruci za rodjendan.

011

29.08.2021 14:08

Srecan 41.rodjendan zelim.Sada je lakse prosle godine kada si skliznula sa trojke i uhvatila se za cetvorku bilo je gore.Za godinu dana se naviknes da si vec u cetrdesetim.Jedino sto si devojka u tim godinama.