LANE GUTOVIĆ JE BIO GAZDA VILE PAROVA! Sećate li se legendarnog glumca iz poznatog rijalitija? (FOTO)

Autor: Republika.rs

Zabava

28.08.2021

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendardni glumac Milan Lane Gutović iza sebe ima bogatu karijeru tokom koje je eksperimentisao sa glumačkim žanrdovima ali i voditeljskim poslom. Jedan od njih bio je i u prvoj sezoni rijalitija "Parovi".

Republika

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Lane Gutović

 

Glumac Milan Lane Gutović danas je sahranjen na groblju u Kumodražu, a iza sebe je ostavio bogatu višedecenijsku karijeru.

On je u svom bogatom filmskom opusu koketirao sa različitim žarnrovima, međutim, publika ga je najviše volela u komedijama jer je njegov humor bio nesvakidašnji i nikoga nije ostavljao ravnodušnim.

Lane se oprobao i kao voditelj, te imao i svoje emisije, ali i jedan od angažmana gde je potpuno iskočio iz svog uobičajenog "koloseka". U prvoj sezoni rijalitija "Parovi" Milan Lane Gutović bio je gazda vile. 

Ovog njegovog angažmana pre skoro 10 godina retko ko se danas seća, ali je tada privukao veliku pažnju javnosti.

 Domaćini vile su Milan-Lane Gutović i Vanja Kostić, koji posle upoznavanja i zajedničke večere odlaze u Pariz, a u “svom” domu ostavljaju goste, kojima će video-snimcima slati zadatke.

Učesnici ove sezone rijalitija bili su: Irfan Mensur i Srna Lango, Slađana Delibašić sa tadašnjim dečkom Igorom, Peđa D’Boj sa suprugom, Tihomir Stanić, takođe sa suprugom, Milica Majstorović, Džimi Barka sa devojkom...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading