ANA KORAĆ POKAZALA ISTETOVIRANOG DEČKA: Starleta ga više ne krije, sa njim provodi VRELE NOĆI! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

28.08.2021

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon brojnih spekulacija, rijaliti zvezda Ana Korać pokazala momka sa kojim provodi noći.

Rijaliti zvezda i starleta Ana Korać nakon raskida sa Davidom Dragojevićem uplovila je u ljubavnu romansu sa misterioznim momkom kog krije kao zmija noge od očiju javnosti.

Međutim, svi su se iznenadili kada su na društvenim mrežama imali priliku da vide sa kime se Koraćeva provodi u noćnim izlascima, pa su svi odmah posumnjali da je njen dečko izašao u javnost.

Republika

Foto: instagram.com

Starleta pozirila sa dečkom

Do sada smo imali prilike da vidimo da je u pitanju istetovirani i zgodni momak, ali mu lice nismo videli, no, na Instagram profilu Ana je objavila fotografiju sa Pinkovom zvezdicom. U pitanju je Sergej Pajić, koji je poznat na TikTok kao sad već bicši dečko Uki Q.

Republika

Foto: Instagram.com

Ana Korać pokazala dečka

 

Sergej inače ima takođe dosta tetovaža po telu, pa su zato pratioci pomislili da je on zapravo novi dečko starete iz Ivanjice. Njih dvoje se do sada nisu oglasili povodom ovim sumnji, ali definitivno je da uživaju u društvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Brana

28.08.2021 17:58

Sine daj brzo novcanik mami inace ode džeparac i biznis i krediti i stan i kuća od babe i ćaletov auto i sveeee..... to je dećko Ana Koračnica,gazi,lomi,srče...neće ti ostane ni 1 evro u metalu...

Odgovori 55 13
Kiki

29.08.2021 15:53

Ovaj je sjajan za trojku. Neki dlakavi u Dubsiju i ove "dve" nazovi dame! Dečko A XA XA XA A XA XA XA AAAAAAA🤣🤣🤣🤣🤣