OVAKO DANAS IZGLEDA PRVA ARKANOVA ŽENA! Natalija je napustila Srbiju i povukla se iz javnosti nakon razvoda od Ražnatovića! (FOTO)

Autor: Republika.rs

Zabava

27.08.2021

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako danas izgleda Natalija Martinović prva supruga Željka Ražnatovića Arkana.

Republika

Foto: youtube.com/radovan džeko

Arkan

 

Pokojni suprug Svetlane Ražnatović Cece bio je 13 godina u braku s Natalijom Martinović, a mediji su tvrdili da je do kraja njihove ljubavi došlo kad je Željko Ražnatović stupio u vezu s pevačicom. Arkanova supruga potom je s njihovo četvoro dece napustila našu zemlju, a on je negirao da Ceca ima veze s njegovim razvodom.

- Nakon 13 godina braka s Natalijom, ja sam se razveo. Moja Maša se rodila dok sam bio u hrvatskom zatvoru. Moja žena i ja tri godine već nismo bili zajedno. Imao sam tri braka, ali nikad nisam bio ženskaroš. Nikakvih ljubavnih afera nisam imao. Za 13 godina, koliko sam bio s bivšom ženom, ništa se nije dogodilo što bi izazvalo njenu sumnju. Onda sam se zaljubio u Cecu. Rekao sam to ženi. U stvari, to se postepeno događalo. Ceca je bila uporna. Otvoreno mi je govorila o svojoj ljubavi i ja sam je polako prihvatao — izjavio je Arkan 1996. godine, piše Stil.

Natalija već godinama živi u Americi i o njenom životu se veoma malo zna u domaćoj javnosti.

Natalija i Arkan su u braku bili od 1985. do 1994. godine. Arkan je sa Natalijom dobio četvoro dece, blizance Vojina i Nikolu i dve ćerke Mašu i Milenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Fahri

28.08.2021 06:52

Zato mu je ova doshla glave.