RADI ME TVOJE TELO: Saša Kovačević GO, preplanuo i mišićav doveo devojke do LUDILA! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.08.2021

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Kovačević pokazao zategnuto i mišićavo telo zbog kog su devojke poludele, a muškarci sa druge strane pucaju od ljubomore.

Republika

Foto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ

Saša Kovačević pokazao telo

 

Popularni pevač Saša Kovačević oduvek je plenio lepotom i zgodnim telom, te su devojke uvek ludele za njim. U poslednjih nekoliko godina Saša intenzivno radi na svom izgledu, a telo je doveo do savršenstva.

 

 

On neretko deli fotografije svog nagog tela na Instagram profilu, devojke uzdišu kada ga vide, dok muškarci mogu da mu pozavide. Sada je objavio jednu od najvrelijih fotografija do sada.

Naime, pevač se slikao u ogledalu u teretani, bez majice, pokazavši mišićavo telo. Svaki mišić i trbušnjak mu se ocrtao, zategnut je svaki deo tela, a kako je tek završio sa treningom, kapljice znoja mu klize i presijavaju se na preplanuloj koži.

 

 

Komentari su se samo nizali, uglavnom devojaka, koje su poludele kada su videle da pevač izgleda sve bolje, te ga obasipaju komplimentima.

- Radi me tvoje telo.

- Goriš - samo su neki od komentara.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading