ZA NJU BI DAO SVE: Osvanula slika Duška Tošića i devojke koju najviše voli, OSMESI NA NJIHOVIM LICIMA OTKRIVAJU SVE! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.08.2021

06:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duško Tošić pored supruge Jelene i ćerki najviše voli i svoju sestru Katarinu, koja zauzima posebno mesto u njegovom srcu!

Republika

Foto: instagram.com/karleusastar

Duško Tošić pored Jelene i ćerki Atine i Nike obožava i svoju sestru za koju bi sve učinio!

 

Jelena Karleuša i Duško Tošić poslednjih meseci bili su glavna tema domaćih medija, a malo ko zna da u životu proslavljenog fudbalera postoji još jedna žena za koju bi on sve učinio.

Za ovu lepoticu bi Duško Tošić dao sve!

Naime, pored Jelene, Atine i Nike posebno mesto u Duškovom srcu zauzima njegova sestra Katarina.

Iako se retko pojavljuje u javnosti, Katarina je veoma bliska sa bratom i njegovom porodicom, a domaći mediji su pisali kako je ona bila uz fudbalera i pevačicu u njihovim teškim trenucima u životu.

Katarina ima dvoje dece i supruga kojima je veoma posvećena, a njeno venčanje organizovala je upravo Jelena Karleuša koja je učinila sve kako bi taj dan Kristini ostao u najlepšem sećanju.

Duško Tošić veoma je ponosan na svoju sestru, a mnogi tvrde da je fudbalerova mlađa ćerka Nika slika i prilika svoje tetke.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @katarinatp81

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading