KAJA PROGOVORILA O ODNOSU SA SKAJ VIKLEROM! Niko nije očekivao ovakav odgovor o rijaliti ljubavi! (FOTO)

Autor: Republika.rs

Zabava

26.08.2021

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O vezi pevačice Katarine Ostojić Kaje i Skaj Viklera priča se i godinama nakon njihovog raskida, a sada je otkriveno i u kakvom su odnosu.

Republika

Foto: e-stock/M.RODIĆ

Kaja

 

I danas mnoge šokira činjenica da su pevačica Kaja Ostojić i muzičar Skaj Vikler uplovili u vezu tokom zajedničkog učešća u rijalitiju.

Ova veza privukla je veliku pažnju javnosti, a čak i danas svi često pominju ovu ljubav koja je mnogima bila intrigantna:

Republika

Foto: youtube.com

Kaja i Skaj

 

- Ljudi to je bilo pre 15 godina, u “prošlom zivotu” da tako kažem. Apsolutno nema govora o tome niti razloga da se to navodi kao moja “najveća ljubav” jer je to jako daleko od istine. Oboje smo tada bili klinci i zajedno prošli kroz taj rijaliti u kojem smo bili, i nakon toga ostali u vrlo korektnom odnosu - priznala je ona za Espreso.

Kaja i Skaj su bili zajedno nekoliko meseci, međutim, shvatili su da nisu stvoreni jedno za drugo i svako je nastavio svojim putem.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading