VUK MOB TUŽIO BIVŠU VERENICU: Reagovao Centar za socijalni rad!

Autor:

Zabava

26.08.2021

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper Vuk Mob podneo je tužbu protiv bivše verenice Olivere Konatar, te je Centar za socijalni rad odlučio da će sledećeg utorka videti ćerku Teonu nakon dva meseca.

Republika

Foto: instagram.com/vukmob1

Vuk Mob podneo tužbu protiv Olivere

 

Reper Vuk Mob u žiži je javnosti nakon što su u emisiji ''Narod pita'' otkriveni detalji njegovog odnosa sa bivšom verenicom Oliverom Konatar, te je navedeno da on zapravo njihovo dete ne viđa, a da se okrenuo porocima.

Međutim, Vuk je sve to oštro demantovao i odlučio da se obrati Centru za socijalni rad na Čukarici.On će sledećeg utorka videti dete posle dva meseca, nakon što je navodno podneo tužbu protiv bivše verenice Olivere Konatar koja mu prema njegovim tvrdnjama ne dozvoljava da vidi ćerku.  

Republika

Foto: Printscreen

Vuk Mob sledećeg utorka posle dva meseca videće ćerku Teonu

 

Susret će se kako se navodi obaviti u reperovoj kući, a svemu tome će prisustvovati i socijalni radnik, dok Olivera neće biti prisutna. Na ovaj način će predstavnici nadležnih organa proveriti na koji način se Vuk ponaša kada je sam sa detetom. 

Bivši par je trebalo juče 25. avgusta da se vidi u Centru za socijalni rad na Čukarici, međutim, on je otkazan, te do susreta ipak nije došlo. 

Vuk je u emisiji otkrio nakon optužbi gledateljke da nije dobar otac i alkoholičar, da je sa nadležnim organima već obavio razgovor, te da je tada procenjeno da je sposoban za obavljanje roditeljske dužnosti.

Republika

Foto: youtube.com/IDJVideos.TV

Reagovao Centar za socijalni rad u slučaju Vuka Moba i Olivere Konatar

 

-  Danas sam bio u Centru za socijalni rad, gde su videli da sam stabilan. Na tom intervjuu sam znao da mi otac umire, ćutao sam i krio mnoge stvari od javnosti. Veoma je ružno da neko moju bol okreće protiv mene. Ja sam najbolji otac na svetu. Ustajao sam u sedam ujutru da bih obavljao roditeljske dužnosti, kako bi Olja mogla da spava. Između mene i nje više ne ide. Nekog manje voliš, vidiš da ne ide - objasnio je Vuk koji je dodao i da dugo nije bio u kontaktu sa bivšom verenicom.

Olivera se nakon svega ovoga putem svog Instagram profila oglasila i javnosti iznela svoju stranu priče.

- Nije istina da bivšem partneru ne dozvoljavam da viđa zajedničko dete. Neprijatno je i gusno da o tome čitam ili slušam. Navela sam da naš odnos neću komentarisati zarad interesa zajedničkog deteta. Ovim saopštenjem želim da stavim tačku na tvrdnje da imam bilo kakve veze sa tim što bivši partner ne viđa zajedničko dete - napisala je Olivera.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vasar Tastine

26.08.2021 14:40

Kakva je ovo teska pacolika dripcina. Koprcao se i kaobajagi skakao od ljubavi u zadruzi a u stvari ovo je njegovo pravo lice. Gad ulicarski.

Stefa

26.08.2021 18:41

Pijandura koja neredovno plaća izdržavanje deteta 10 hiljada dinara mesečno. Taman za pelene. A ostalo što treba bebi?