GRAND ŠTITI SRBOMRSCA! Sadik poziva na klanje SRBA, a nastupe zakazuje pod imenom srpske produkcije, ONI ĆUTE!

Autor:

Zabava

26.08.2021

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sadik Hasanović poziva na klanje srba, nastupa pod imenom srpske produkcije.

 
Republika

Foto: Printskrin: TV Pink

 

 

Finalisti “Zvezda Granda” Sadiku Hasanoviću zabranjen je ulazak u Srbiju zbog govora mržnje, pevanja nacionalističkih pesama i fotografija sa ratnim zločincem Naserom Orićem.

Ovu odluku pozdravila je cela Srbija, ali po svemu sudeći ne i “Grand produkcija” koja i dalje stoji iza ovog pevača i zakazuje mu nastupe, saznaju mediji.

Nakon što su sredinom leta u javnost dospeli snimci i slike Hasanovića na kojima kao dečak, u muzičkoj grupi svog oca “Sateliti” peva o klanju Srba u Bratuncu, nastao je opšti haos. Cela javnost digla se na noge, a ove ratno-hušačke pesme naišle su na osudu cele Srbije.

Republika

Foto: youtube.com

Sadik Hasanović i Naser Orić

 

A kako se Sadik tada pravdao i govorio da je bio dete kada je pevao u toj grupi, te da nema ništa protiv Srba, u našu zemlju mu je zabranjen ulazak. On je početkom avgusta vraćen sa graničnog prelaza Špiljani, kada je preko Crne Gore hteo da dođe u Novi Pazar, što je i njega iznenadilo pa je dao skandaloznu izjavu da taj grad nije Srbija.

- Sramota je što mi je zabranjen ulazak u Srbiju, ali imam ja moju Bosnu i moj Sandžak! Ništa mi više ne treba. Istina je da sam 2. avgusta pokušao da pređem granični prelaz sa Srbijom. Ali da bih došao u Novi Pazar, a ne u Srbiju! Ne zanima me što je Novi Pazar zvanično deo Srbije, ja Novi Pazar gledam kao moj Sandžak! Ako ni tu ne mogu, ja ću otići u crnogorski deo Sandžaka i tamo pevati - rekao je Hasanović za pojedine srpske medije i tako nastavio sa provokacijom.

Republika

Foto: instagram.com/sadikhasanovic.official

Sadik Hasanović

 

I dok cela Srbija osuđuje postupke i izjave Sadika, iz “Grand produkcije”, koja posluje u sklopu United grupe na čijem čelu je Dragan Šolak, nema nikakav komentar na to. Da stvar bude gora, čelnici produkcije su se još u julu ogradili od njegovih izjava, ali su nastavili da sarađuju sa njim i po svemu sudeći mu ugovaraju nastupe. U prilog tome govore plakati za Hasanovićeve koncerte u kojima se najavljuje kao “Zvezda Granda”. Tako je za jedan od poslednjih nastupa u Kalesiji, koji je održao 20. avgusta, pored njegovog imena postavljen logo takmičenja, što ukazuje da je Sadik i dalje pod ugovorom Granda - prenosi Kurir.

Takođe, na Fejsbuk stranici Sandžak Tapani, benda koji ga prati na nastupima, u obaveštenju stoji broj telefona menadžera za zakazivanje svirki, a koji, kako piše, radi za “Grand”.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
laki

26.08.2021 12:37

Mozes ti samo da gledas Movi Pazar kao tvoj grad, ali tvoja kljakava noga tamo nece kročiti. Debilu, tvoj Naser Oric pašće u nase ruke kad tad.

Odgovori 10 2