NATAŠA BEKVALAC KIVNA NA MUŠKARCE: Poslala im poruku koja će ih zaboleti! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.08.2021

05:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nataša Bekvalac na Instagram profilu požalila se pratiocima da ne podnosi muškarce.

Pop pevačica i novosadska barbika Nataša Bekvalac pre skoro dve nedelje ostavila je cigarete, a tranzicija joj je izazvala velike nus pojave za sada, doduše ništa štetno za atraktivnu placušu.

Manjak sna, nervoza i konstantna potreba za jelom su samo deo onoga kroz šta Bekvalčeva trenutno prolazi, ali je vrlo odlučna da se pozabavi zdravljem, budući da nam je ono preko potrebno.

Republika

Foto: Republika.rs

Nataša Bekvalac se požalila svima

Na Instagram profilu Nataša se požalila pratiocima da joj nije lako, da noću ima veliki problem da zaspi, a potom je svima pokazala da gleda film, te da se zbog istog iznervirala. Zapravo, Natašu su iznervirali muškarci u filmu, te je ona muškom polu poslala žestoku poruku.

 

- Bože, koliko ne podnosim muškarce - napisala je Nataša na Instagram storiju.

Republika

Foto: Instagram.com

Nataša Bekvalac poručila da ne podnosi muškarce

 

Podsetimo, Bekvalčevoj u ljubavi nije uvek lagodno išlo, uglavnom su joj se romanse završavale neslano. Poznato je da Natašu ljubav i tople emocije prema bližnjima i porodici pokreću, kao i dobra energija, no i njoj je potrebno da oseti sigurnost uz muškarca, čime se atraktivna novosadska barbika trenutno ne može pohvaliti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading