MITROVIĆ PODIGAO JAVNOST SRBIJE NA NOGE! Izneo nove detalje o Bjelogrliću i Antonijeviću pa spomenuo i Zadrugu!

Autor: Republika

Zabava

25.08.2021

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik Pink televizije Željko Mitrović ponovo je podigao javnost na noge kada je objavom na svom Instragram profilu istakao da je Zadruga u poređenju sa onim što je Dragan Bjelogrlić uradio Gagi Antonijeviću - operska predstava.

Foto: printscreen

Željko Mitović istakao da u Zadruzi niko ne tambura slabije i nemoćne

Mitrović je u svojoj objavi na Instagram profilu jasno stavio do znanja da je surovo prebijanje Gage Antonijevića od strane Dragan Bjelogrlića čisto tabanje, na koje su i glumci pozvali.

Pinkov projekat "Zadruga" koji često nailazi na kritike "kulturne elite" u poređenju sa onim što je ista ta "elita" uradila Antonijeviću sada "dobija imidž operske predstave".

 

 

- U Zadruzi niko ne tambura slabije i nemoćne - istakao je vlasnik Pinka i dodao:

- Nešto mi se čini ovih dana da je Zadruga konačno, u poređenju sa Bjelinim bambusanjem sirotog i nespremnog Gage, konačno dobila imidž operske predstave! Možda Zadruga nije savršena, ali u njoj bar niko ne tambura slabije i nemoćne! Glumci su pozvali na tabanje, lets dance! - napisao je Mitrović na Instagramu.

Foto: Republika.rs, Tanjug/T. Valič, ST/V. Lukić

Dragan Bjelogrlić pretukao Gagu Antonijevića

Podsetimo, Dragan Bjelogrlić pretukao je reditelja Predraga Gagu Antonijevića u foajeu hotela "Ambasador" u Nišu. Sve se dogodilo u ponedeljak oko 4 sata ujutru, kada je Bjela ničim izazvan nasrnuo i krvnički isprebijao kolegu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Liki

25.08.2021 23:16

U zadruzi niko nije digo ruku na drugog,mnogo bato koristiš kikijeve supstance pa zaboravljam.

Odgovori 13 14
Ivana

26.08.2021 11:47

Ako si ti zaboravio, mi nismo šta nam je Bjelogrlić pružio i jedan ispad ne može da pokvari sliku o čoveku. Nemoguće je stavljati u isti konteks Bjelu i zadrugu, ne poredi neuporedivo.

Odgovori 30 33
Ani

26.08.2021 15:42

@Ivana - Ako posmatramo Bjelogrlica kamerama 10 meseci, biće da je najgori tqbinas u Zadruzi.

Apokalipsa

26.08.2021 12:18

Vazdan je bio poslušnik i gnjida, doveo je na televiziju talog, zagadio i unazadio generacije. Bolje bi mu bilo da ćuti, jer nema ni mozga ni obraza!

Odgovori 29 17