ANA BEKUTA JE DESET GODINA BILA SA OVIM KOLEGOM: Njihovu vezu su svi zaboravili, A ON JE BIO VELIKA ZVEZDA! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.08.2021

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaboravljena ljubav Ane Bekute, a bila je sa njim jednu deceniju!

Republika

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Ana je pre Mrke imala dugu vezu sa poznatim bubnjarom!

 

Ljubav koja i dalje bukti između Ane Bekute i Milutina Mrkonjića jedna je od najskladnijih u domaćoj javnosti. Zapravo, ovaj par, medijima je toliko interesantan, da je javnost čini se, gotovo zaboravila na prethodne emotivne izbore Ane Bekute.

Ana Bekuta pre Mrke, bila je u ljubavi i sa jednim muzičarem. Naime, početkom osamdesetih, kada se prijavila na konkurs koji je raspisao bubnjar Predrag Vidović Preja, otpočela je ova ljubavna priča.

Preja, koji je osamdesetij bio muzička zvezda u Nemačkoj i Americi, vratio se u Srbiju, gde je oformio bend, u kome je pevačica bila Ana.

Osim uspešne poslovne saradnje, Preja i Ana deceniju su živeli u skladnoj zajednici punoj ljubavi, sve do 1991. godine, a Ana je bend i Šabav napustila svega godinu dana kasnije, ostavivši za sobom deceniju dugu ljubavnu priču sa Prejom, piše Story.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading