RADA VRATILA MILANA STANKOVIĆA NA PRAVI PUT: Pevač nakon manastira uživa u čistom luksuzu, NOVIM POTEZOM ŠOKIRAO JAVNOST!

Autor:

Zabava

25.08.2021

07:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što se spekulisalo da će promeniti profesiju, te da će se zamonašiti, Milan Stanković iznenadio novi potezom!

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Milan Stanković odustao od ideje da se zamonaši

 

Milan Stanković u poslednje vreme često posećuje manastire zbog čega su počele da kolaju priče da popularni pevač planira da napusti muzičku karijeru i da se zamonaši.

Međutim, Milan Stanković je na svom Instagram profilu objavio snimak, koji je nastao van manastirskih zidina, i na taj način jasno stavio do znanja da je odustao od ideje da se zamonaši, prenosi Svet.

Sudeći prema video snimku, Stanković je otputovao na more gde se baškari u čistom luksuzu, prekriven baldahinima dok ga more okružuje.

Republika

Foto: Prntscr Prva TV

Rada Manojlović uticala na život Milana Stankovića!

 

Podsećanja radi, domaći mediji nedavno su pisali o tome da se Milanova bivša devojka Rada Manojlović zabrinula za njegovo psihičko stanje i da je na sve načine pokušavala da dođe do njega. A da li je ona uticala na to da Stanković promeni odluku ili je nešto drugo u pitanju – presudite sami.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
wwWlad

26.08.2021 07:14

Monah i po. 😀 Ma dobro, je neka je živ i zrav i da ga Bog čuva kao i sve nas.