BAKA PRASE PREBIJEN? Jutjuberu lice u podlivima, nikome nije jasno šta se desilo! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.08.2021

21:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutjuber objavio je fotografiju na kojoj se jasno vidi otok koji ima ispod oka, te su se mnogi zapitali da li je dobio batine od nekoga ili mu se oko inficiralo.

Republika

Foto: Youtube.com/Baka Prase

Baka Prase objavio fotografiju sa podlivom ispod oka

 

Jutjuber, Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, ne prestaje svojim objavama da iznenađuje pratioce i fanove, ali ovaj put je zabrinuo mnoge svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram.

Naime, on je objavio fotografije na kojima se vidi otok ispod oka i da je jedno veće od drugog, a mnogi su se zapitali da li se radi o očnoj infekciji ili ga je neko pretukao pa mu je napravio otok i masnicu.

Republika

Foto: instagram.com/bakaprase

Baka Prase sa otečenim okom

 

Baka je i sam zabrinut zbog oka uz fotografiju ostavio komentar "Šta je sa okom", a pratioce je još više zabrinuo kada je napisao "Ja umirem, kunem vam se".

Republika

Foto: instagram.com/bakaprase

Baka Prase se zabrinuo zbog otoka koji ima ispod oka

 

Svi očekuju njegovo objašnjenje šta mu se dogodilo, ali je on u nekoliko navrata isticao da nakon preležanog Korona virusa ima ozbiljnih problema sa kožom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vlada

25.08.2021 13:11

Ruke mu se pozlatile.