JOVANA JEREMIĆ OTKRILA PIKANTERIJE NOVE EMISIJE: Obelodanila prve goste, a onda potkačila Bjelogrlića i Antonijevića! (FOTO/VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

24.08.2021

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jovana Jeremić zvanično prelazi na televiziju Pink, gde će voditi od 28. avgusta ''Vikend jutro'', a sada je za Republiku otkrila detalje nove emisije, otkrila goste prvog vikenda, a onda prokomentarisala i skandal koji potresa javnost, Bejlogrlić - Antonijević.

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Jovana Jeremić otkrila pikanterije nove emisije, pa se dotakla Bjelogrlića i Antonijevića

 

Voditeljka Jovana Jeremić zvanično prelazi na televiziju Pink gde će voditi ''Vikend jutro'' od 28. avgusta, a sada je za Republiku otkrila pikanterije novog projekta, kao i koji nas gosti očekuju u prvim emisijama, a onda je dala svoj sud o skandalu Bjelogrlić - Antonijević.

Jovana tvrdi da će njena nova emisija razbiti sve predrasude u Srbiji i da pored toga što svi očekuju puno od nje, ona od sebe očekuje da bude samo ona i da ostane dosledna sebi i svojoj publici.

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Jovana Jeremić o novim rubrikama i gostima koji nas očekuju u njenoj novoj emisiji

 

Nismo mogli da ne primetimo da nosi pikado u ruci, pa nas je zanimalo zbog čega ga nosi ka svom novom poslu.

- To će biti jedna o rubrika mog jutarnjeg. Podelili smo jutarnji na pet rubrika, potpuno nešto novo. Neće više biti prelistavanja štampe, nego press pretres, eto da vam otkrijem jednu od pikanterija, jedna rubrika će se zvati ''Press pretres'', a jedna ''Pravo u metu'' i zbog toga, idemo da snimamo džingl, gde ću ja da gađam i osvojiću svih 100 - rekla je voditeljka, pa nam otkrila i ko će joj biti među prvim gostima.

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Jovana Jeremić otkrila kakve nas priče očekuju prvog vikenda nove emisije

 

- U subotu će biti jedna vrlo interesantna priča, vezano je za jednu vrstu prosjačke mafije. Biće priča iz naroda. A u nedelju će biti jedna ispovest ćerka kojoj je majka umrla u domu sta stare iz pakla, to je nešto od pikanterija iz rubrike ''Verovali ili ne - i ovo se dešava.''

Jovana se osvrnula i na skandal koji potresa javnost koji se dogodio između Dragana Bjelogrlića i Gage Antonijevića.

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Jovana Jeremić prokomentarisala skandal koji se dogodio u Nišu između Dragana Bjelogrlića i Gage Antonijevića

 

- Ovde se umešala politika i meni se to uopšte ne dopada. Ja hoću da pamtim Bjelu kao nekog ko je odličan glumac iz serije ''Bolji život'' i hoću Gagu Antonijevića da pamtim kao reditelja koji je napravio ''Daru iz Jasenovca'' o kom će generacije posle nas pričati, on je ostavio traga u našoj srpskoj kinematografiji. Neću da pričam o ljudima koji se dele na žute i na plave, jer mi je to odvratno za dva intelektualca kao što su oni - iskrena je bila Jovana Jeremić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Marko

24.08.2021 21:16

Pa lepo je rekla za obojicu

Odgovori 21 5
Nebojša

25.08.2021 11:16

O ne, opet ova tzv. vodoteljka sa estrade

Odgovori 16 4
карингтон

25.08.2021 15:26

Ова има дијагнозу, оболела особа, нижа вредност.ф22

Odgovori 16 6