SADIK HASANOVIĆ DOŽIVEO ŠOK KAD JE ŽELEO DA UĐE U SRBIJU: Na granici saznao vesti koje su ga DOKRAJČILE NAKON SKANDALA, PA DAO SRAMOTNU IZJAVU!

Autor:

Zabava

24.08.2021

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sadik Hasanović doživeo neprijatno iznenađenje na granici, doživotno mu je zabranjen ulazak u Srbiju!

Republika

Foto: Instagram/printscreen

Sadiku Hasanoviću nakon javnog skandala karijera krenula nizbrdo!

 

Nakon što je isplivao kompromitujući snimak i slike Sadika Hasanovića, finaliste „Zvezda Granda“, njegova karijera je postala krenula nizbrdo.

Uprkos želji da prestane da se bavi muzikom, a posebno da nakon svega ne pravi karijeru u Srbiji dok se „slika s Naserom Orićem“, ali i zbog pevanja numere koja govori o ubijanju Srba, Hasanović je želeo i nakon toga da nastavi svoj muzički put i u Srbiji.

Međutim, danas je doživeo iznenađenje. Hasanović bio je u Crnoj Gori te se uputio prema Srbiji, tačnije u Novi Pazar, da bi ga s granice vratili jer mu je zabranjen ulaz u Srbiju, kako kaže.

Kako je rekao Hasanović na granici su ga pretresali, iz automobila skidali tapaciring.

Sramotno je ovo sto sam doživeo od vas...ponašali su se prema meni kao prema kriminalcu, vadili mi kofere, sve su mi detaljno pregledali, vadili patosnice...ja sam saznao na granici da mi je doživotno zabranjen ulazak u srbiju, a da mi pre toga nista niko nije javio....imam ja moju Bosnu, Crnu Goru moj deo Sandžaka i meni ne treba više ništa - oglasio se Hasanović za Srpski telegraf i Republiku vidno potrešen.

Kako se navodi u odluci koji su mu službenici uručili na granici, razlog zbog kojeg mu je zabranjen ulazak u Srbiju jeste da "je utvrđeno da u vezi s ulaskom i boravkom stranaca na teritoriji Republike Srbije postoji negativna procena bezbednosnog rizika".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Jelenna

24.08.2021 16:19

E pa ako imaš svoju Bosnu i ostalo onda mrš tamo odakle si se dovukao. Čuj, nisu ga obavedtili. Šta je on umislio?

Odgovori 44 4
Cujovo

24.08.2021 16:50

Neka neko kaze decku da nema njihov DEO Sandzaka ....To je I dalje Srbija...

Odgovori 47 3
Tor

24.08.2021 17:16

Slusaj malishu ima "sandzak". Pa dodji brale ))

Odgovori 40 1
Rocker

24.08.2021 17:45

Xaxaxa.... Pa koj ces nam:)

Odgovori 37 4