RAŠID SAKIĆ KONAČNO DOLIJAO: Nakon raspisane poternice za njim, sin pokojnog Sinana UHAPŠEN!

Autor:

Zabava

24.08.2021

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispostavilo se da je vozač bio pod dejstvom kokaina i da nije imao vozačku dozvolu, a bežeći je čak tri puta prošao na crveno svetlo na semaforu

Republika

Foto: facebook.com/Printscreen/Rasid Sakic

Rašid Sakić, problematični sin pokojnog Sinana konačno uhaćen!

 

Rašid Sakić (43) poznatiji kao Ćelo, sin Sinana Sakića, našao se sinoć na mestu suvozača u "golfu" nemačkih registarskih oznaka, čiji vozač je zaustavljen od strane pripadnika saobraćajne policije nakon policijske potere.

Ispostavilo se da je vozač bio pod dejstvom kokaina i da nije imao vozačku dozvolu, a bežeći je čak tri puta prošao na crveno svetlo na semaforu. Sa druge strane, Ćelo je zadržan jer je za njim bila raspisana potraga, ali policija u svom saopštenju nije precizirala za koje krivično delo, navodi nova.rs.

Vozač „golfa“, čiji identitet još uvek nije poznat, sinoć pet minuta posle ponoći na raskrsnici ulica Vojvode Stepe i Save Maškovića oglušio se na znak saobraćajne patrole da zaustavi automobil, nastavio vožnju i tri puta prošao na crveno svetlo na semaforu u pokušaju da pobegne patroli, saopštio je jutros MUP.

Kako su dalje naveli, vozač je zaustavljen u Zemljoradničkoj ulici, gde je ustanovljeno da je vozio bez vozačke dozvole, a droga test je pokazao da je pozitivan na kokain.

Foto: facebook.com/Printscreen/Rasid Sakic

Rašid je već hapšen sredinom jula u Sarajevu!

 

Na mestu suvozača, prema saznanjima gorepomenutog medija, našao se Rašid Sakić, za kojim je, kako je saopštio MUP, raspisana potraga. Obojica su zadržana radi daljeg procesuiranja, a vozač „golfa“ sumnjiči se za nasilničku vožnju i vožnju pod dejstvom narkotika.

Najstarijeg Sinanovog sina uhapsili su pripadnici policije Kantona Sarajevo i sredinom jula, na osnovu potrage koju je Srbija raspisala zbog sumnje da je počinio razbojništvo.

Inače, Rašid Sakić je Sinanov sin iz prvog braka, a njegovo ime često se nalazi na stupcima crne hronike zbog sukoba sa zakonom. U podužem dosijeu, Sakić ima upisano i ubistvo zbog kog je proveo u zatvoru 12 godina.

Mediji su ranije izveštavali o lošim odnosima u porodici Sakić, koji su kulminirali nakon pevačeve smrti. Poslednji sukobi su izbijali zbog spora oko nasledstva, zbog čega Sabina Sakić i sumnja da je Rašid podmetnuo požar na porodičnu kuću pokojnog pevača u Loznici.

Protiv njega je Sinanova supruga Sabina svojevremeno podnela i krivičnu prijavu zbog pretećih poruka i poziva koje joj je, prema njenim rečima, Rašid upućivao još od oktobra 2019. godine. Rašid je od tog trenutka pretio ubistvom njenoj ćerki Đulkici, inače svojoj polusestri i njoj

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading