ZORICA ODLUČUJE DA LI ĆE KEMIŠOVU DECU OSTAVITI BEZ DINARA! Rođaci harmonikaša otkrili porodičnu tajnu!

Autor: Republika.rs

Zabava

24.08.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Zorica Brunclik je ta koja odlučuje o tome da li će u u njen i Kemišov testament uvrstiti i harmonikaševu decu iz prvog braka.

Republika

Foto: Časlav Vukojičić

Kemiš Aranđelović i Zorica Brunclik

 

Pevačica Zorica Brunclik i harmonikaš Kemiš Aranđelović decenijama žive u skladnom braku a opšte je poznato da oboje imaju i decu iz prethodnih veza.

Sada je otkrivena porodična tajna koja se tiče njihovog testamenta i bogatstva koje imaju. Naime, kako za Skandal tvrde dalji Kemišovi rođaci, samo se Zorica Brunclik pita da li će se Kemišova ćerka iz prvog braka koja živi u Nemačkoj, naći na spisku naslednika njihovog bogatstva!

 

Ima i Zorica svoju decu iz veza i brakova pre Kemiša, a Zlata je njihovo zajedničko dete i ona im je mezimica – započinju rođaci za Scandal! i dodaju:

- Ali to je zato što je ona najmlađa, a ne što je odvajaju. Ona i živi s njima, ali nikome od njihove starije dece ništa ne fali. E sad, što se testamenta tiče, tu je Zorka glavna, Kemiš u to neće da se meša. On toliko voli Zoricu, pa joj sve to i prepušta jer zna da se neće ogrešiti ni o jedno dete. Svi oni lepo funkcionišu i slažu se iako ne žive svi zajedno. A verujem da će Zorka biti pravedna kao i uvek i da se neće ogrešiti ni o jedno dete – završava izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading