ŠIJAN GOCI BOŽINOVSKOJ ZABRANIO DA NASTUPA! U pevačicinoj kući nastala drama!

Autor: Republika.rs

Zabava

23.08.2021

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Goca Božinovska stavila je karijeru na čekanje jer joj je Šijan zabranio da nastupa.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Goca Božinovska

 

Pevačica Goca Božinovska jedno vreme morala je da pauzira sa karijerom jer joj je tadašnji partner Zoran Šijan zabranio da nastupa nakon jednog incidenta koji se desio na svadbi na kojoj je gostovala:

-Bila sam na jednoj svadbi i gost je krenuo da me spopada, nisam mogla da se odbranim. Stavio mi je pare u odelo, a onda je moj Šijan skočio. Rekao je da odmah napustim veselje i krenem kući. Nisam znala kako da odem sa svadbe, ljudi ostaju bez pevačice, kako to sad. Nisam mogla protiv njega. Krenula sam i rekla ljudima da idem samo do auta da uzmem nešto.„Kakvog auta, ona više neće pevati i gotovo”, rekao je on. Sve vreme u autu dok smo išli kući je ćutao, reč nije progovorio – rekla je pevačica pre nekoliko godina tokom gostovanja u emisiji Ognjena Amidžića, a potom ispričala šta se dešavalo kada su došli kući.

 Rekao je: „Vidi, što si pevala, pevala si. Sad uzmi lepo telefon, nazovi Zlatu neka obavesti sve tvoje menadžere da više ne pevaš”. Tako je bilo, rekla sam da više neću pevati, jer imam probleme sa mužem – rekla je tada Goca.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Goca Božinovska

 

– Niko nije mogao da veruje, molili su me, ali nisam mogla. I tako sam ja prestala da pevam. Nisam pevala sedam godina. Nakon toga sam opet počela, ali on je svuda išao sa mnom. Brzo posle toga smo se i rastali – ispričala je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading