EKSKLUZIVNE FOTKE: Ovako će izgledati kuća Duška Tošića kad je preuredi firma Viki Miljković!

Autor:

Zabava

23.08.2021

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo kako će izgledati kuća fudbalera Duška Tošića kad je preuredi firma Viki Miljković.

Republika

Foto: Promo, E-Stock

Kuću Duška Tošića preuređuje firma Viki Miljković



Među prvim klijentima nove firme za prodaju i uređenje nekretnina koju je nedavno osnovala folk zvezda Viki Miljković biće suprug njene koleginice iz žirija  "Zvezde Granda", Duško Tošić.


Popularni srpski fudbaler rešio je da investira veliku svotu novca u potpuno renoviranje kuće koju je kupio od svog starijeg kolege, a sada selektora reprezentacije Dragana Stojkovića Piksija.
Republika

Foto: Promo foto

Ovako će izgledati jedna prostorija u kući Duška Tošića

 

Kuća vredna dva ipo miliona evra na Senjaku dobiće u narednih nekoliko meseci potpuno novo ruho prema zamisli stručnjaka zaposlenih u firmi "Residence hills" Viki Miljković. Konačan dizajn upotpunili su arhitekte iz Turske, a svaki detalj je pažljivo biran i takođe će biti proizveden u Turskoj, gde fudbaler i sada igra. 


Već mesecima Duško sa Vikinim suprugom Tašketom i ostalim timom njene firme posećuje njihove saradnike u Turskoj gde su birali sve materijale koje će upotrebiti u konačnom izgledu vile.
Republika

Foto: Promo foto

Bazen ispred nove kuće Duška Tošića 

- Tošić je želeo da njegova nova kuća bude najluksuznija u tom naselju i opremljena po najnovijim trendovima, kako bi njegove ćerke i supruga uživale u prostoru kakve imaju samo holivudske dive. Enterijer je dizajniran u skladu sa najnovijim svetskim  estetskim i tehnološkim inovacijama na polju enterijera. Jedan od zahteva koji je imala njegova supruga je da se napravi ogroman garderober, veličine prosečnog stana, a sastavni deo će biti i cipelarnik koji može da primi 500 pari obuće. Svoj garderober imaće i Duško, doduše manji od supruge Jelene - otkriva izvor blizak poznatom paru koji dodaje da se posebno vodilo računa i o sobama za njihove ćerke. Dok će dvorište krasiti luksuzni bazen i letnjikovac.

Republika

Foto: Promo foto

Nova kuća Duška Tošića biće opremljen po najnovijim trendovima


Poznati par se od nekoliko ponuđenih predloga, među kojima su dva bila i iz inostranstva, za renoviranje svoje kuće opredelio upravo za ponudu koju je dala firma Viki Miljković, "Residence hills" jer je bila najinovativnija. 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading