FRAN PUJAS POKAZAO KAKO MU JE U DRUŠTVU ELENE KITIĆ: Pevačica sa dubokim dekolteom nikad VRELIJA, uživa sa zadrugarem! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.08.2021

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fran Pujas i Elena Kitić zajedno su na letovanju, što je podgrejalo sumnje da su u vezi, a sada su pokazali kako se provode zajedno!

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Fran je objavio sliku sa Elenom Kitić!

Mnogo se pisalo o odnosu popularne pevačice mlađe generacije Elene Kitić i bivšeg zadrugara Frana Pujasa, te iako je Fran u nekoliko navrata demantovao da između njih ima ičega, zajednički odlazak na letovanje definitivno upućuje da tu ima nečeg više od samog prijateljstva.

Pujasove fanove posebno je obradovala činjenica da je bivši zadrugar prvi put objavio sliku sa mladom pevačicom.

Republika

Foto: printscreen

Fran i Elena pokazali su kako uživaju!

 

Kao što se može videti oni su na slici srećni i uživaju zajedno!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
jaja

23.08.2021 12:03

sa zadrugarEm???

Micicka

23.08.2021 15:32

Elena je upecala trenutno najtrazenijeg frajera u Beogradu. Bas ima srece! Posto je Fran u neku ruku nas Damiano David, mogla bi Sanja iz Hurricane-a da se umesa ovde hahaha

mo-mo

23.08.2021 21:14

Ma to nece trajati, ona je glupa izoperisana, a on nije na njenom nivou da bi ona mogla to da izdrzi. A on spava sa svima po redu, pa ne bi se cudila da i nju. Ona je laka.