SUPRUGA PEJOVIĆA SE NE ODVAJA OD NJEGA: Isplivali detalji sa žurke nakon prikazivanja filma o Tomi Zdravkoviću, Aco oduševio glumce! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.08.2021

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aco Pejović se latio mikrofona i zapevao svima na after partiju nakon prikazivanja filma ,,Toma"!

Republika

Foto: Privatna arhiva

Aco Pejović sa suprugom Biljanom, koja se ne odvaja od njega

 

Popularni pevač Aco Pejović iako vazi za jednog od najpoželjnijih javnih ličnosti,  vise od dve decenije je u skladnon braku sa Biljanom. 

Poslednjih godina ,od kad je i njihova najmladja, treća ćerka porasla i prilično se osamostalila, supruga Biljana često prati Acu i najveća mu je podrška u životu, ali i karijeri.

Republika

Foto: Privatna arhiva

After parti posle ,,Tome"

 

Nerertko i ćerke budu uz njih na javnim mestima, ali se uvek sa majkom drže u senci oca.  Tako je bilo i sinoć tokom niške premijere filma "Toma", u kojem Pejovic pozajmljuje glas Milanu Mariću u ime legendarnog Tome Zdravkovića. Biljana je bila uz supruga na galeriji jednog kafica u Nisu gde je održan after parti za protagoniste i ostale glumce i autore. 

Republike kaze da je i pevačevu suprugu ponela bura emocija nakon prikazivanja filma i da je i sama zapevala.

-  Aco je bio izuzetno lepo raspoložen jer je bio u društvu supruge i još nekoliko bliskih ljudi. Pevao je na suvo i zapalio prisutne maestralnim izvodjenjem Tominih hitova. U pesmi mu se pridružila i Suzana Branković Dinić koja je u filmu pevala pesme Silvane Armenulić umesto Tamare Dragičević koja je igra u filmu. Suzana je oduševila publiku neposrednošću i čarobnim glasom, a u kombinaciji sa Pejovićem je bila izuzetna - rekla je za Republiku jedna Milica koja nam je i ustupila svoje  fotografije i snimke .

Republika

Foto: Privatna arhiva

Aco Pejović zapevao pesme Tome Zdravkovića

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading