SUPRUG JOVANE JEREMIĆ JOJ SE JAVNO OBRATIO: Nakon prelaska na PINK, Voja joj uputio nikad emotivnije reči! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.08.2021

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga Jovane Jeremić se oglasio na Instagramu nakon što je odjkenula vest da ćemo atraktivnu i zgodnu voditeljku gledati na televiziji Pink u emisiji ,,Novo jutro".

Republika

Foto: instagram.com

Suprug voditeljke Jovane joj uputio podršku na Instagramu

 

Nakon što je odjeknula vest da ćemo voditeljku Jovanu Jeremić već od 28.08. gledati na televiziji Pink u sklopu jutarnjeg programa ,,Novo jutro", svi mediji samo o tome bruje.

Voditeljka Jovana je za naš portal ispričala sve detalje o prelazu u Ružičastu imperiju, a detaljnije možete pročitati OVDE.

 

 

Ovim povodom se oglasio i Jovanin suprug, Voja Milošević koji je svojoj supruzi javno uputio podršku i emotivne reči koje nikog nisu ostavile ravnodušnim, pa ni samu voditeljku. 

- Daj svima domaći zadatak, ni malo lak, nisi ti kriva što si mrak. Jovana, rekoh tada, ponoviću i sada da samo najbolji idu napred. Znam da si čvrsto vezana, jer je let TV Pinkom započeo. Srećno! - napisao je Voja na Instagram storiju, na šta odgovorila:

- Hvala, Vojo.

Republika

Foto: instagram.com

Voja uputio podršku Jovani povodom prelaska na Pink

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading