ZDRAVKO ČOLIĆ PROGOVORIO O ĆERKINIM VRELIM FOTKAMA: Ona je sada popularnija od mene! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.08.2021

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Zdravko Čolić svoj porodičan život krije od medija, ali njegova mezimica Una Čolić je postala interesantna medijima preko noži, te je on sada progovorio o njenim fotografijama koje ona objavljuje na društvenim mrežama.

Republika

Foto: Instagram.com/unacolic/Promo foto

Zdravo Čolić progovorio o ćerki Uni

 

Na domaćoj estradi se uvek pričalo o deci poznatih ličnosti, a mnogi od njih su se trudili da svoje privatne živote sakriju od očiju javnosti. No, kako je vreme prolazilo i kako su im deca odrastala, mnogi od njih su krenuli putem roditelja, te su se oprobali u nekoj vrsti javnog posla. 

Sa ćerkom pevača Zdravka Čolića to još uvek nije slučaj, ali je njegova ćerka Una Čolić izuzetno zanimljiva medijima. Iako nemamo priliketoliko da Čolićevu porodicu vidimo eksponiranu u medijima, njegova ćerka sa druge strane prikuplja sve simpatije pratioca na društvenim mrežama, zbog čega je i postala preko noći popularnija od oca. 

Republika

Foto: Instagram.com/unacolic

Una postala popularnija od oca

 

Popularni muzičar i pevač Zdravko Čolić važi za jednu od najvećih zvezdi domaće muzike, ali ono čemu se sigurno nije nadao, jeste da će mu ćerka Una Čolić uzeti svu slavu. Prethodnih meseci se dosta u medijima komentariše o njegovoj mezimici Uni, koja je postala izuzetno javno eksponirana što zbog golišavih fotografijana na Instagramu, što zbog klipova koje je izbacivala do sada.

- Una je sada popularnija od mene, ima svoje obožavaoce - rekao je Zdravko Čolić  o ćerki Uni i dodao:

Republika

Foto: printscreen/instagram

Ćerka pevača Zdravka Čolića

 

- Šala na stranu, sve je to dobro, neka je. Ali mene je druga ćerka Lara zapravo oduševila kako zna moje pesme. Večeras su obe bile u publici i divno je što znaju moje pesme. Uživale su i to baš. Video sam ih sa bine. Svaku pesmu su pevale sa mnom i to me čini radosnim - rekao je pevač za portal Magazinnina, prenosi "Blic".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Duksi

22.08.2021 09:14

Ona je popularnija samo noćom.

Odgovori 12 6
Dera

22.08.2021 10:55

Sramota. Pušta je u promet ovako javno.

Odgovori 13 5