SIN IVICE DAČIĆA SMUVAO PINKOVU ZVEZDU: Isplivale fotografije sa pevačicom, a evo gde su se upoznali! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.08.2021

07:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Instagramu su se pojavile fotografije Milice Jokić u strasnom zagrljaju sa njenim dečkom Lukom Dačićem, inače sinom političara Ivice Dačića.

Republika

Foto: Instagram.com

Sin Ivice Dačića smuvao Pinkovu zvezdu

 

Sin političara Ivice Dačića, Dačić Luka smuvao je pevačicu i Pinkovu zvezdu Milicu Jokić, a njih dvoje su zajedno uživali u lepoti Egipta, gde su se i zapravo upoznali. 

Na Instagram profilu Milice i Luke pojavile su se zajedničke fotografije, na kojima su pozirali sa Ivicom, a u opisu istih stajala su srca. Naime, kako saznajemo, njih dvoje su se upoznali dok je Milica nastupala na okupljanju Dragana Markovića Palme.

Oni su već nekoliko meseci u vezi, a prošle noći bili su zajedno u noćnom provodu, a sve vreme imje društvo pravio Lukin otac, Ivica.

Republika

Foto: Instagram.com

Sin Ivice Dačića, Luka sa Milicom Jokić

 

Po fotografijama koje su isplivale na društvenoj mreži Instagram možemo zaključiti da ljubav cveta, a Milica nije skidala osmeh sa lica. Inače, Ivica i Luka su pomogli Milici oko produkcije njenih novih pesama koje su već ugledali svetlost dana, a su zajedno birali aranžman i dali svoj sud. 

Poznato je da je Ivica vrsni pevač i da vrlo često u njegovim gostovanjima možemo čuti njegove vokalne sposobnosti, koje su u ovoj situaciji Milici dobrodošle, budući da joj političar može mnogo pomoći oko muzičke karijere.

Republika

Foto: Instagram.com

Ivica pozirao sa sinom Lukom i Milicom Jokić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Srbin

22.08.2021 08:35

Bravo, novinar je ovim člankom postao najubedljiviji kandidat za Pulicerovu nagradu!

Zla krv

22.08.2021 11:54

ruzno dijete sav je na oca