OVO JE ĆERKA DINA MERLINA: Završila je Oksford, a ovako je pevač pričao o njoj! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.08.2021

06:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Dina Merlina Naida je izuzetno obrazovana devojka, koja nije iz javnog sveta, a svojevremeno je pevač pričao o njoj koliko je vezan za nju.

Republika

Foto: youtube.com/ Dino Merlin

Dino Merlin o ćerki Naidi

 

Pevač i miljenik ženskih srca Dino Merlin izuzetno je ponosan otac, a to osećanje su mu priuštila njegova deca, ćerka Naida i sin Hamzu, no svoju porodičnu idilu krije od očiju javnosti kao zmija noge. Vrlo retko možemo čuti u javnim nastupima da Dino priča o svojoj porodici, voli ostati tajanstven i misteriozan, ali ono što je sigurno jeste da on važi za porodičnog čoveka, koji je privržen svojim najmilijima, a poznato je i da je dosta vremena i trudna uložio u vaspitanje i odgoj njegove dece, te ih je na vreme naučio pravim vrednostima. 

Republika

Foto: youtube.com/ Dino Merlin

Dino Merlin svoju porodicu krije kao zmija noge, a ćerkom i sinom se ponosi

 

Dino je ćerku Naidu Devišhalidović dobio tokom ljubavi sa suprugom Amelom, a njihova romansa traje već preko 30 godina, a na skladom braku bi mnogi mogli da im ppozadive. Ono što je javnosti već poznati, jeste da roditelji Merlinove supruge nisu bili za njihovu ljubav, ali su oni uspeli da se odupru svim izazovi i da opstanu srećni u ljubav. 

Pevačeva ćerka Naida je daleko od javnog sveta, posvećena je karijeri, obrazovanju i studijama, ona je završila postdiplomske studija na prestižnom univerzitetu Oksford u Velikoj Britniji. Dino ne voli da govori u javnosti o deci i supruzi i generalno privatnom životu, ali je jednom prilikom opisao kroz šta je sve prošao sa ćerkom Naidom.

Republika

Foto: Facebook.com

Ovo je ćerka Dina Merlina, Naida, koja je završila Oksford

 

- Naida je rođena kad sam počinjao karijeru i u detinjstvu je doživela sve – od neimaštine do, metaforički rečeno, "kavijara i šampanjca". Navikla se na skroman život pa je njen odgovor na moje pitanje - šta da joj donesem iz Pariza ili Njujorka uvek bio: "Tata, hvala, imam sve, samo se što pre vrati kući". Materijalno je ne zanima, za razliku od njenog mlađeg brata. Kad se Hamza rodio, više nismo imali nikakvih egzistencijalnih problema i navikao se na to da mu Amela i ja priuštimo šta god poželi. Kad njega pitam šta mu treba, i ne čeka da završim rečenicu, već ima listu narudžbina - istakao je svojevremeno popularni Merlin u intervjuu za hrvatsko izdanje lista "Glorija"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ludovik

22.08.2021 08:59

Zasto clanak o srbomrscu?

Odgovori 16 5