ZBOG NJEGA SLOBODA MIĆALOVIĆ NIJE PROSLAVILA SVOJ ROĐENDAN: Ne bez mog MAKIJA!

Autor:

Zabava

21.08.2021

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobodi Mićalović danas je rođendan, a pre četiri godine rešila je da ne napravi nikakvu proslavu zbog Marinka Madžgalja.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Sloboda nije želela da proslavlja svoj rođendan!

Popularna glumica Sloboda Mićalović danas proslavlja svoji rođendan, ali ona nije jedina velika zvezda našeg glumišta koja bi na današnji dan imala razlog za slavlje. 

Naime, glumac Marinko Madžgalj takođe je rođen na današnji dan, a sa Slobodom je za života bio blizak prijatelj. Kada je Marinko preminuo, Sloboda je bila jako potresena, te te godine nije htela da proslavi svoj rođendan, a o tome je govorila i za Srpski Telegraf:

- Samo ove godine nisam ni želela da slavim rođendan jer je ovo, na žalost, prva godina kada se prekinula jedna tradicija. Moj jako dobar drug Marinko Madžgalj, moj Maki, i ja rođeni smo istog dana, i posle petnaest godina nismo razmenili poruke. Nismo bili zajedno. Nisam imala nikakvu potrebu da slavim taj dan, mislila sam na njega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading