BARBARA BOBAK PROGOVORILA O TRUDNOĆI: Skinite mi se sa grbače! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.08.2021

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Barbara Bobak otkrila je da li će Laziću roditi treće dete.

Republika

Foto: Instagram, ST/N. Pančić

Svi se pitali da li će Barbara Darku rodite treće dete!

Dugo se spekulisalo o mogućnosti da nakon Marine Darko Lazić ima novu devojku, a onda je pevač jednostavno rešio da prizna da uživa u ljubavi sa Barbarom Bobak.

Ipak u prethodnih par dana u medijima je počelo da se priča o tome da je Barbara trudna.

 

 

– Čim se Barbara požali Darku da joj je muka od ovih vrućina ili mu kaže da je hvataju nesvestice, on moli Boga da je trudnoća u pitanju. Darko se baš zaljubio, Barbara ga razume jer je i sama pevačica, pa mu ne zvoca ako se zadrži na nastupima, mada i sama je često s njim kad ima tezge pošto rade zajedno. S njom je nekako našao mir i smatra da nema šta da odugovlače. Jedva čeka da i ona zatrudni i da je ženi, kaže da je treći brak treća sreća, a čak se na sva usta hvali da će joj, čim ostane u drugom stanju, kupiti stan u Beogradu na vodi ili gde god ona poželi. I ona je luda za Darkom, nekako su se baš našli i vidi se da se vole i da prijaju jedno drugom. Bilo bi lepo da Darku uspe veza sa njom. Trudio se on i sa Anom Sević, i sa Marinom, ali, nažalost, nije im se dalo- rekao je izvor za domaće medije tada.

Ipak Barbara je rešila da stavi tačku na glasine koje kruže, te je besno reagovala na svom Instagramu demantujući da je trudna.

Foto: printscreen

Barbara Bobak se oglasila i otkrila da nije trudna!

 

- Nisam trudna, aman više, skinite mi se grbače!- napisala je Barbara na instagram storiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nedja

21.08.2021 20:28

Kako su gadni švaleri.

Ranko

22.08.2021 09:37

Neka Bar-bara rodi sebi dete a ne da otima od druge majke.