ANĐELKA PRPIĆ SE NE ODVAJA OD NJEGA: Glumici zbog LJUBAVI glava u OBLACIMA?!

Autor:

Zabava

21.08.2021

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna glumica Anđelka Prpić zaljubila se i ne pokušava previše to da sakrije.

Republika

Foto: Promo foto

Anđelka Prpić ima novog dečka?!

Popularna glumica Anđelka Prpić ne eksponira se previše u medijima, te se o njenom privatnom životu ne zna mnogo.

Glumica je od 2011. bila udata za Prpića, da bi se od njega razvela 2020. godine, a iz tog brata dobila je sina. Kako prenosi "Alo", Anđelka i njeno dete odlično se slažu.

- Anđelka je posvećena majka, baš vodi računa o sinu. Vidi se da je ljubav između njih dvoje jaka. Jakša je vezan za majku, tome u prilog govori činjenica da svaki put kada ode do prodavnice voli da joj ponese neko iznenađenje u vidu čokolade ili nekog slatkiša koji Anđelka voli. Divno je videti da se u današnje vreme sin i majka lepo slažu i da između njih vlada harmonija. Bolje je i to nego da prave skandale i svađe na ulici. Vidi se da je Jakšu lepo vaspitala i da nije razmaženo dete- rekle su komšije ove glumice.

 

 

Oni su otkrili i da se Anđelka u poslednje vreme, što se nije dešavalo nakon razvoda, viđa sa partnerom, biznismenom Srđanom Stojanovićem te da njih dvoje izgledaju vrlo blisko:

- Viđao sam je sa momkom i to ne samo jednom, nego više puta. Viđam ih da šetaju zajedno, nikada se nisu na ulici poljubili, ali vidi se da su bliski. Deluje da se lepo slažu, nikad se nisu sukobili, a da je neko od suseda to čuo ili video. Inače, Anđelka je ovako prijatna i ljubazna komšinica. Gleda svoja posla i nema puno dodirnih tačaka sa nama.

Ne može se odrediti da li je glumici koja je postigla neverovatan uspeh u filmu "Jedini izlaz" ljubav udarila u glavu ili samo zbog prirode svog posla uvek hoda sa glavom u oblacima, ali činjenica je da je Anđelka gotovo uvek odsutna kada izađe na ulicu.

 

 

- Često je odsutna kada pazari kod nas ili kada šeta ulicom. Nekako imam osećaj da je potpuno isključena od ovog običnog sveta. Uvek u rukama ima neke papire, kao da iščitava uloge napisane za nju. Nisam nikada zagledala šta tačno na papiru piše, jer je nekulturno, ali pretpostavljam da je to u pitanju. Ovako je sasvim normalna, skromna i korektna komšinica. Kako ne pravi skandale javno, tako ih ne pravi ni u privatnom životu- rekla je jedna prodavačica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading